En kan enbart fascineras över hur vissa människor tycks kunna engagera sig. I vissa fall är det högst imponerande och i andra fall: inte så mycket. Ett av de senare exemplen kommer efter att Hearthstone-streamern Octavian “Kripparrian” Morosan under månaders tid har terroriserats av så kallade ”stream snipers”. Alltså personer som spelar mot en samtidigt som de tittar på ens stream.

Upptäckten gjordes efter att Kripparrian la till en av medlemmarna och kunde därigenom se dennes vänlista av otaliga profiler med namn såsom ”sniper022” och ”sniper023”. Därefter har även några av hans tittare lyckats nästla sin in i den här sekten bestående av ett dussintal individer.

Kripparrian har tidigare haft svårt att bevisa att han förföljs av dessa personer. Många har kritiserat att han försöker skylla ifrån sig när han förlorar. För att då försöka bli av med dessa snipers lägger han därför till delay på sin streams och byter namn på Blizzardappen. När detta inte funkat har han rensat i sin vänlista.

För tillfället har han och sina följare lyckats driva bort dem. Men de är kvar där ute och det finns en stor chans att de återvänder.