Vi lyckades köpa ett ex av Nintendos andra retrokonsol, som vänder sig till entusiasterna som inte räds en del dumheter.

FZ:s SNES-romantiker Calle Johansson-Sundelius och Andreas Eklöv tar en titt på SNES Classic Mini, Nintendos andra retrokonsol efter förra höstens dundersuccé NES Classic Mini.

Captain obvious är alltså en superhjälte som anmärker på det som är helt uppenbart för alla andra. Ifall ni inte förstod det. Mer info finns på Uncyclopedia. Det är en webbsajt! Captain Obvious Biografi på Uncyclopedia (http://uncyclopedia.wikia.com/wik... 14/10 Ganska intressant det där med att ha ett extra chip inuti själva kassetterna. Då kan ju spelen bli bättre utan att behöva uppgradera konsolen. Påminner lite om den där idén med att ha en docka för telefonen. Som man sedan använder för uträkningarna för... 13/10 Ja, vi passade på när de körde kampanj med 10 dollar per tröja. Sjukt bra service också, en tröja hade ett hål i sömmen. De skickade en helt ny utan kostnad och gav en 10-dollarskupong. 13/10 Härligt! Jäkla bra sida, tonvis med schyssta t-shirts. 13/10 Finns ingen anledning att vara dryg =) Finns på Threadless! https://www.threadless.com/product/2537/Captain_Obvious/tab,guys 13/10 http://lmgtfy.com/?q=captain+obvious+t-shirt 13/10 Ni glömde viktigaste detaljen: Var får man tag i en sådan där captain obvious t-shirt? Och det är inte tillåtet att svara "i en affär". 12/10 Är lite tveksam till uppskalade spel från N64. Spelen har inte åldrats med värdighet. Har ett N64 som jag har rgb-moddat samt skalar upp via en xrgb-mini till en 50" plasma. Ser riktigt pissigt ut. Mitt SNES däremot ser riktigt trevligt ut via samma upp... 12/10 @mrpijey: Well, looks like we got our self a reader! https://www.youtube.com/watch?v=BwkdGr9JYmE 12/10 Önskar det fanns nåt att läsa, orkar inte med en massa pladder.... 12/10
Skicka en rättelse