Vi lyckades köpa ett ex av Nintendos andra retrokonsol, som vänder sig till entusiasterna som inte räds en del dumheter.

FZ:s SNES-romantiker Calle Johansson-Sundelius och Andreas Eklöv tar en titt på SNES Classic Mini, Nintendos andra retrokonsol efter förra höstens dundersuccé NES Classic Mini.

Är själv sugen på en Analogue Super Nt: https://www.analogue.co/pages/super-nt/ Deras NES och Neo Geo varianter var suveräna, men jättedyra, denna verkar rimligare prissatt. 19/10 @mrpijey: Jag håller med dig! Mer text åt folket! Videos är najs, men text är najsare! 18/10 Om dom nu inte kunde lägga till fler spel så kunde dom bytt starfox 2 mot turtles in time =/ 18/10 Captain obvious är alltså en superhjälte som anmärker på det som är helt uppenbart för alla andra. Ifall ni inte förstod det. Mer info finns på Uncyclopedia. Det är en webbsajt! Captain Obvious Biografi på Uncyclopedia (http://uncyclopedia.wikia.com/wik... 14/10 Ganska intressant det där med att ha ett extra chip inuti själva kassetterna. Då kan ju spelen bli bättre utan att behöva uppgradera konsolen. Påminner lite om den där idén med att ha en docka för telefonen. Som man sedan använder för uträkningarna för... 13/10 Ja, vi passade på när de körde kampanj med 10 dollar per tröja. Sjukt bra service också, en tröja hade ett hål i sömmen. De skickade en helt ny utan kostnad och gav en 10-dollarskupong. 13/10 Härligt! Jäkla bra sida, tonvis med schyssta t-shirts. 13/10 Finns ingen anledning att vara dryg =) Finns på Threadless! https://www.threadless.com/product/2537/Captain_Obvious/tab,guys 13/10 http://lmgtfy.com/?q=captain+obvious+t-shirt 13/10 Ni glömde viktigaste detaljen: Var får man tag i en sådan där captain obvious t-shirt? Och det är inte tillåtet att svara "i en affär". 12/10
Skicka en rättelse