Joel i The Last of US

Stackars Joel förlorar sin dotter redan innan apokalypsen har fått prefixet post men är ändå något av en fadersfigur för Ellen Page Ellie.

Vill ha: Om det är någon som faktiskt vill ha den traditionsenliga strumpan är det en person i en brusten civilisation. Det nämns aldrig i The Last of Us men nya strumpor är mer värda än guld i ett sådant samhälle.

Får: Inte ens rida giraff. Kanske en näve spik att bygga en fälla med.

Ethan Mars i Heavy Rain

Om du spelade Heavy Rain lika dåligt som oss är Ethan numera barnlös efter att först ha förlorat Jason “Jaaaaasoooooon” Mars i en bilolycka och sedan lillebror Shaun till kidnapparen spelet kretsar kring.

Vill ha: sina söner tillbaka, såklart.

Får: I bästa fall en HD-remake till Playstation 5.

Bowser i typ alla Super Mario-spel

Skräcködlan Bowser är lika känd för sin handlingskraft som sitt dåliga omdöme kring lava, hur många gånger har han rövat bort Peach vid det här laget?

Vill ha: Egentligen bara att bli älskad. Av Peach. Och bli kung i Svampriket. Samt vara snabbast på Rainbow road.

Får: Fejset fullt av sköldpaddeskal.

8-bit dad i Shower With Your Dad Simulator 2015

Vi blev faktiskt besvikna på storyn i detta par år gamla indiespel. Det fanns ingen karaktärsutveckling, ingen twist och absolut inget realtidsskägg. En sådan missad möjlighet!

Vill ha: få duscha klart innan ungjäveln springer vilse bland massa nakna män

Får: glatt betala terapin för den traumatiserade ungen.

Alec Ryder i Mass Effect: Andromeda

Pappan till huvudkaraktären i Andromeda kallas av vår Mass Effect-konnässör Emil som “världens tråkigaste pappa”. Vi undrar också om det var hans gener som låg till grund för ansiktsanimationerna vi älskar att hata.

Vill ha: en frodig planet att kolonisera

Får: spelserie i malpåse.