En del har glömt det, andra försöker glömma icke infriade förväntningar och några spelar det än. No Man's Sky, rymdsagan som väl får betraktas som 2016 års minst infriade förväntning. Men Hello Games har inte släppt sitt skötebarn än.

I sommar väntar en uppdatering modell störst hittills, berättar Hello Games-grundaren Sean Murray på Twitter, och tillägger att namnet blir No Man's Sky Next. Innehållet är ännu hemligt, men det står klart att spelet är på väg också till Xbox One, inklusive alla hittills släppta uppdateringar och med stöd för 4K och HDR. Releasedatumet är inte avslöjat, men 505 Games berättar att man släpper de fysiska exemplaren av spelet.

No Man's Sky var från början ett indieprojekt som efter en trailer sköts upp i himlen av en sällan skådad hypevåg. Men när spelet släpptes till PS4 och pc i augusti 2016 levde det inte upp till mångas förväntningar, och dessutom hade utvecklaren lovat mer än vad de kunde hålla. Resultatet: en av de hårdaste kraschlandningarna på år och dag. Låt oss hoppas att Hello Games fortsatta arbete får spelet att åtminstone närma sig vad folk hoppats på.