Efterlängtade Cyberpunk 2077 kommer inte att ha stöd för moddar vid lanseringen. Det skriver Wccftech. Det är kanske inte helt överraskande - The Witcher 3:s modstöd är (fortfarande) bara en skugga av de verktyg som släpptes till föregångarna och det är tydligt att CD Projekt prioriterar annat.

I en forumtråd på den officiella sajten säger företagets community manager Marcin Momot att de inte har några planer att dela med sig av i dagsläget: "Självklart skulle vi vilja ge stöd till modcommunityt i framtiden, men för närvarande vill vi fokusera på att få klart spelet.”

Att spelet kommer att få någon form av verktyg för moddar är troligt med tanke på hur starkt och levande communityt är, men om de blir i paritet med de första Witcher-spelen eller en nedbantad version som den som släpptes några månader efter Witcher 3:s release, återstår att se.

Vi hoppas att Cyberpunk 2077 ska få ett releasedatum under årets E3, som FZ täcker hårdare än någonsin. Häng med oss under våra uppesittarkvällar och här på sajten.