När? 11 juni, 03:00, svensk tid
Var? Square Enix-streamen
Varför? Avengers-premiär och nyheter från Final Fantasy VII Remake

Jo, vi vet. När Square i fjol avslöjade första E3-showen sedan 2015 var vi tämligen övertygade om att det vankades både Avengers-premiär och livstecken från Final Fantasy VII Remake.

Och i praktiken? "Meh." Visserligen fick vi Shadow of the Tomb Raider- och Kingdom Hearts III-uppdateringar, men när The Quiet Man tillhörde en av överraskningarna vet du att det är läge att tacka för kaffet. Årets Square Enix-stream känns redan hundra gånger hetare.

För nu vet vi: Marvel's Avengers kommer att avtäckas. Två och ett halvt år efter att vi fick reda på att det finns ska vi också få reda på vad det är. Dock kan en E3-läcka ha spolierat en del av överraskningen. "Löpande single- och co-op-spelande" i en "ständigt expanderande värld" ger games as service-vibbar i stil med Destiny och Anthem. Om det är bra eller dåligt ska vi i skrivande stund låta vara osagt, men det är åtminstone inte vad många väntat sig.

Final Fantasy VII-remaken var ytterligare en grej vi räknade med i fjol som vi inte fick. Inför 2019 lovade Square Enix bättring och bot, och faktum är att vi för en månad sedan fick den första trailern på evigheter med ett tydligt löfte om "mer på E3". Läge för releaseinfo?

Final Fantasy VII och Avengers är huvudnumren – men det finns ju utrymme däremellan att fylla ut. Kanske med... mer Marvel? People Can Fly? Square Enix teasar mystiska Outriders, med, sägs det, polska People Can Fly bakom spakarna. Marvel-konnässörer vet att "Outriders" är en grupp vansinniga aliens. Tydlig Marvel-koppling? Eller inte. På Twitter kan du läsa en rad kryptiska tweets som postats sedan maj. På E3 ska dimman kring projektet skingras.

Square Enix är ny utgivare för Dying Light 2 i Nordamerika, och vi visste redan att Techland-tvåan var på väg till E3. Nu vet vi att det visas under Square Enix-showen. Platinumgames-utvecklade Babylon's Fall fick vi en kryptisk trailer av i fjol. Mer nu? Mer dlc-nyheter kring Kingdom Hearts III blir det sannolikt. Säkerligen får vi också mer jrpg-godis i form av Dragon Quest Builders 2 och Dragon Quest XI S. Om nu inte den duon kommer till Nintendo Direct.

Så visst finns det två tydliga huvudakter, men under ytan bubblar flera ivriga uppstickare.