Vikingar, crafting och survival i en öppen värld söker spelare.

De senaste åren har överlevnadsgenren fullkomligt exploderat med populära titlar såsom Ark, Rust och The Forest. Att nå igenom det bruset är såklart inte lätt och vi kan förstå att folk är skeptiska till att lägga pengar på okända titlar, särskilt om de är i early access.

Valnir Rok är ett av dessa spel och för att råda bot på den lilla uppmärksamhet det fått sedan lanseringen i slutet av 2017 har de skickat över 50 Steam-koder som vi får skänka bort. Utan några hakar, förutom att det såklart vore intressant att höra vad de som knycker en kod tycker.

Valnir Rok is a multiplayer survival roleplaying game in a Viking setting with quests by bestselling author Giles Kristian. Explore a huge open world, craft items, cook meals, build houses and found clan cities. Raid other clans or place bounties. Pray to the gods and survive.

Upplägget är enkelt, skriv om du är intresserad i tråden till denna nyhet så skickar vi en kod via PM så snart vi hinner. Först till kvar får först överleva.

Skicka en rättelse
dåligt 10/02 Lite sent men bättre än aldrig. Positiv först Negativ efter: Konceptet är intressant att gå tillbaka till tiden där Vikingar leve och dess mytologi är alltid ett + för mig. Det är kul att kunna bygga sina egna vapen eller armor av olika slag. Inslaget... 07/02 Tackar för koden men... som alla sagt innan. Horribel UI, stelt gameplay. Får ett plus för att träden blöder när man hugger ner dom. Det är metal som fan. Helt allvarligt dock, spelet har varit i early access sedan 2017 ser det ut som och den tredje npc... 04/02 Tack för nyckeln! Körde nån timma med polaren och kan väl inte tillägga något som inte skrivits redan.. Extremt buggigt, föråldrat.. Få spelare.. Inget jag kommer köra något mer! 02/02 Om du läser vad som skrivits i tråden så ser du att nycklarna är slut. Inget att vara ledsen över, då spelet är helt värdelöst i nuvarande läge. 02/02 Fanns det några nycklar kvar om det finns det så om der går bra så är intresserad av en nyckel till spelet Tackar på förhand om det finns någon kvar tackar så mycket 02/02 Endast två servrar med någon spelare, hoppade in den det var flest på...2 pers. Spelet var i extremt tidigt skede och väldigt ofärdigt. UIN var riktigt dålig och ej fungerande till fullo. Crafting systemet var bland de sämre jag varit med om. Striderna... 01/02 Jag tar gärna en nyckel om det finns någon kvar tackar så mycket 31/01 Hej jag tar gärna en nyckel om det finns någon kvar tackar så mycket 31/01 Hej jag vill gärna ha kod till spelet om det finns några nycklar kvar tackar så hemskt mycket i förväg om det skulle finnas någon kvar 31/01