På ytan är livet på Geeks frid och fröjd men bakom kulisserna pågår ett ständigt krig. Ett krig mellan spel- och datornörden. En kamp på liv och död. Eller i alla fall vem som får ta första kaffet, kan boka flest sessioner i studion samt skriva bäst rubriker (där vinner vi helt ärligt på ofrivillig walkover). Nu har denna konflikt trappats upp till den grad att vi måste, en gång för alla, avgöra vilka som är bäst och det kommer att ske på Dustin Expo, Nordens största IT-mässa.

Lagkapten Calle spöar John i Quake. Som vanligt.

Om du jobbar i teknikbranschen har du säkert besökt mässan i Globen under flera år för att kolla på det senaste inom IT men i år blir det också crescendot för bataljen mellan Sweclockers och FZ. Datornörd (datanörd!) och spelnörd.

Vi kommer att behöva din hjälp och under de kommande veckorna kommer vi att anordna ett onlinekval till det lag som ska krossa Sweclockers under finalen på Dustin Expo, under konsumentdagen den 21 mars. Vilket spel undrar du? Det får du veta inom kort. Evenemanget är gratis och till skillnad från tidigare år behöver du inte lösa en biljett på förhand.