Nu tänker du säkert “Nyhetsbrev, har det något existensberättigande år 2020?”. Om du menar de massutskick som varje dag plågar din inkorg har du helt rätt. Och det är just därför vi nylanserar nyhetsbreven här på FZ, och pluralformen är medveten.

Inledningsvis lanserar vi tre specialinriktade nyhetsbrev, med handplockade artiklar kring det redaktionsmedlemmarna brinner extra för. Tomas Helenius kommer tipsa om det senaste kring racing och simulatorer medan Joakim Bennet ser till att du inte missar något när det gäller äventyr och rollspel. På samma sätt kommer jag ge dig det hetaste inom actionspel.

Dessa kommer bara att skickas ut när vi tycker att vi har tillräckligt med intressant material, allt du läser om i nyhetsbreven kommer att vara noga utvalt av oss. Inga algoritmer eller onödiga massutskick.

För den som vill ha den regelbundna nyhetskollen kommer vi även i fortsättningen att skicka ut veckovisa sammanfattningar, framöver på måndagar, men även där kommer vi vara hårdare i urvalet. Relevans före mängd.

Våra fyra nya nyhetsbrev

  • Actionspel från Calle

  • Racing och simulatorer från Tomas

  • Äventyr och rollspel från Jocke

  • Veckans hetaste nyheter från redaktionen

Det gamla traditionella nyhetsbrevet kommer att skickas ut parallellt under en period men framöver är det dessa spetsiga utskick som kommer att gälla. Vi hoppas du kommer att gilla dem.

– Calle Johansson-Sundelius och resten av redaktionen