Om en dryg månad går Dustin Expo av stapeln i Globen och under konsumentdagen den 21 mars kommer FZ att vara på plats i en gigantisk monter. Tyvärr kommer också de där Sweclockers att vara där så det enda sättet att göra dagen uthärdlig är om vi spöar dem. Inte fysiskt, vi är inga vilddjur, men i spel. Vi ska äntligen cementera om det är spel- eller datornördarna som är de bästa på digitalt krigande.

För att hitta de allra bästa spelarna har vi inlett ett samarbete med Challengermode, experter på det här med att hålla turneringar online. Under tiden fram till Dustin Expo kommer det att anordnas ett onlinekval för att få fram de allra bästa kämparna för FZ-laget. Detta gäng kommer att få representera vår ära på plats i Stockholm och därmed ha en chans att vinna finfina priser från sponsorerna. Eller “chans”, det är ju självklart att vi vinner.

Medlemmarna i det segrande laget vinner:

  • Varsitt Sony Playstation 4 (värde 3 400 kr st)

  • Varsina Sony WH-1000XM3-hörlurar (värde 3 200 kr st)

För att göra denna batalj så rättvis som möjligt har vi enats om att köra Counter-Strike: Global Offensive. Vi propsade länge på gentlemannasporten Quake men det skulle helt ärligt bli en sådan utskåpning att Globen skulle imploderat. Kvalet kommer att baseras på 1vs1-matcher på tighta aim-kartor medan finalen på Dustin Expo kommer att gå enligt konstens alla regler när det gäller CT mot T - kampen vi ändå följt sedan de allra första betaversionerna av Half-Life-modden.

Matcherna kommer att börja spelas nästa helg så se till att anmäla dig så snart som möjligt via Challengermodes hemsida.

Välkommen till Dustin Expo 2020 – Nordens största IT-mässa!

Datornördar mot spelnördar. Lördagen den 21 mars kommer medlemmarna från SweClockers och FZ att kämpa om ära och rikedom på Dustin Expo 2020, som äger rum den 19–21 mars på Ericsson Globe i Stockholm. Det blir med andra ord en fullspäckad heldag med fartfyllda tävlingar och galna nörderier.

Varje år lockar Nordens största IT-mässa över 10 000 besökare och uppemot 80 utställare. De två första dagarna riktas till företag medan den tredje dagen är öppen för alla och med fri entré. Kom ihåg att registrera dig i förväg till företagsdagarna. Välkommen!

Företagsdagarna (19-20 mars)
Konsumentdagen (21 mars)