Var går din smärtgräns?

Det har kommit uppgifter om att att Playstation 5 blir 70 dollar dyrare i tillverkningskostnad än vad PS4 var. Inget är bekräftat, men om det stämmer lär prislappen påverkas. Till det kommer kemikalieskatt (fanns ej 2013) och markant sämre kronkurs på senare år.

Med andra ord: Playstation 5, och även Xbox Series X (som tros få liknande prestanda), kan bli märkbart dyrare än föregångarna.

Var går din smärtgräns? Hur många tuselappar är du beredd att hosta upp för Sonys eller Microsofts nya konsol? Rösta och diskutera!

Skicka en rättelse
Man lägger det på telefonen. Ingen operatör erbjuder nya flaggskepp "gratis" hur de än försöka marknadsföra det i utbyte mot mobilabonnemang. 23/02 Okej då! Så att stå ut med 30fps och low-medium grafik i 2-3 år till för att spara en tusenlapp känns värt? Nåja vi prioriterar olika inte värre än så. :-) 18/02 Runt 10000. Betalar gärna mer för bra prestanda utan att dom har sparat in på kvalité mm. 18/02 Säg båda konsolerna för 14lax. Tar det på 12mån räntefritt och följer avbetalningsplanen med rätt belopp, inte lägsta belopp med ränta. Det som gör detta till det dyrare alternativet är en uppläggningsavgift på 390kr. 390kr för behålla dina 14lax på kon... 18/02 /agree Min senaste rigg Gick på 53k men då menar jag ALLT.. Stol, bord, Skärm, låda, osv osv. Det mesta uteslutande ASUS ROG, byggde såklart själv.. Fun fact.. Efter 1år hade hela alltet gått UPP 500kr i pris 🤗🤗☺️ Tappat på mycket men väljer man ett hig... 18/02 Jag tänker att om man inte kan slanta upp för en konsol, så har man förmodligen redan en rad andra "lyxprodukter" på avbetalning. Det är ju ändock sällan att de som har råd verkligen väljer ett dyrare alternativ. Rätt många fortfarande som kör på "lägst... 18/02 Tycker alltid det är lika lustigt att läsa det där när dagens ”mobiltelefoner” kan vara så mycket mer än enbart mobiltelefon. Det är en portabel spelkonsol, en kamera som duger mer än väl för de flesta till både foto och video. En kommunikationsenhet... 17/02 Oj, hamna i lyxfällan för man har 1 avbetalning på kredit. Förstår du måste sätta upp regler för vad du kan köpa på kredit eller ej för inte hamna i lyxfällan. Men majoriteten av vuxna män kan köpa vad de vill på kredit och hålla sig där till ett köp... 17/02 En mobiltelefon för över 2000kr är inte en nödvändighet, utan en lyxprodukt. Alla nödvändiga vardagssysslor och lite till går att göra med en billig telefon. Telefoner, smartklockor och hörlurar är ofta lyxiga accessoarer idag. Så att köpa en telefon... 17/02 Visst, det är ju bara min åsikt. Jag tycker att det är okej att lägga nödvändigheter på kredit, såsom telefonen. Jag är emot att lägga konsumtion på kredit – kredit för konsumtion är helt enkelt en lyxfälla. Men det blir bra tv när vuxna män gråter i... 17/02