Vad stänger du in dig med?

Om du inte legat under en sten (vilket Folkhälsomyndigheten mer eller mindre förespråkar) vet du att det just nu är klokt att sitta inomhus, på grund av rådande pandemi. Lyckligtvis är det något gamers är riktigt bra på, och då vi idag får releaser av både Animal Crossing: New Horizons och Doom Eternal finns det definitivt något oavsett om du gillar Nintendo-sötma eller Id-krydda.

Du kan dock inte spela Half-Life: Alyx den här helgen, men i nödfall kan du alltid förladda det om och om igen hela helgen. Men det kanske är att ta hypen lite, lite för långt? ... Eller?

För egen del ska jag fortsätta spela Animal Crossing i stora lass. Sannolikt tar jag en eller två träningspauser med Ring Fit Adventure, som förenar träning med innesittande på ett snyggt sätt.

Vad spelar du den här spelhelgen?

Skicka en rättelse
Overwatch, Cities skylines och Disco Elysium såklart! :D 23/03 Yes, lirade faktiskt ut Days Gone i januari också och gillade verkligen spelet. Bättre än vad jag trodde. Stor detaljerad värld, spännande historia, helt ok karaktärer, skön kontroll osv. Blev tyvärr lite grafikbuggar i slutet på spelet för egen del med... 22/03 Gick direkt från Days gone (som även rekommenderas starkt om du inte spelat) till drakes fortune vilket gjorde mig väldigt väldigt förbannad på kontrollerna i första spelet. Märktes väldigt bra att det har några år på nacken 22/03 Lirade faktiskt igenom alla 3 spelen nu i januari i år och de är verkligen riktigt vassa äventyrs-action titlar. Hade bara testat 1an & 2an nån timme back in the day till PlayStation 3 så tog äntligen tag i alla 3 spelen då jag ägt remaster samlingen i... 22/03 Införskaffat mig en PC engine Turbo Duo Rx (längsta konsol namnet förutom Xbox?) som jag tänkte utforska lite. Castlevania Rondo of Blood är på menyn nu iallafall 21/03 Har kört The C64 sedan dom släppte minin. Men Maxi modellen är såklart överlägsen med sitt fungerande tangentbord och möjlighet att swappa diskar när det är spel som är på flera disketter. Är du uppvuxen med en C64 eller en C128 lär du älska den. :) 21/03 Jag är i samma sits när det kommer till nästan allt du skrev. Första spelet i serien jag lirar och det känns lite segt - men samtidigt är det väldigt charmigt. Gillar att det inte är så mycket som står på spel. Jag bara fixar resurser, rensar ogräs och... 21/03 Nytt DLC till Stellaris är släppt, så igår blev det det för hela slanten. Fortsätter där idag men ska nog peta in lite Cataclysm: DDA också. 21/03 Animal Crossing: New Horizons. 21/03 Hur mycket har du testat The C64? Är väldigt sugen på att köpa en. 21/03