Ni berättade vad ni krävde för att skaffa virtual reality.

Half-Life: Alyx är mästerligt, och virtual reality har äntligen fått det där storspelet som på egen hand kan kränga vr-headsets. Men även som namnkunniga spel är viktigt spelar många andra faktorer in innan man slår till.

Vi frågade er FZ-medlemmar vad ni krävde/kräver innan ni tar steget. Många efterlyste bättre och enklare teknik, högre upplösning och trådlöshet. Lägre pris var ett vanligt önskemål, och vissa önskade fler riktigt välgjorda och gärna storväxta spel. Mer utrymme hemma nämns också.

Sen finns några inlägg att tycka om eller sympatisera extra mycket med:

"En glad hustrus godkännande."
/Nocternity

"Ett headset man kan bära utan att tappa all värdighet 😄"
/Rhagstrand

"Att det ska finnas i lager nån jävla stans!"
/CeeM

"Vad som avgjorde för mig? Jag var inte helt nykter en natt, fick shopping-feeling och råkade beställa hem ett Valve Index-paket. Ångrar mig dock inte såhär i efterhand!"
/MrStrange

"En donation."
/Delli

"En död sambo med gynnsamt skrivet testamente."
(Fri tolkning av detta inlägg)

Skicka en rättelse
Klickade av nyfikenhet på "Order"-knappen till Index kittet på Steam. Tänkte att man skulle komma till ytterligare en sida där man fick se allt specificerat och så. Nepp. Behövde inte bekräfta ens. Steam gratulerade mig bara till köpet på en gång haha... 03/04 Ett hyggligt dedikerat PC-VR-headset för 4k med LCD-paneler, Halo-strap, vettiga kontroller, mindre godrays och inside-out tracking var mitt krav. Rift S passade in på kraven och införskaffades, ångrar det inte en sekund. 01/04 Du ska ha kabel från datorn till en ac router med 5ghz nätverk som questen är ensam på för bäst resultat. Vissa har även kört 5ghz wifi hotspot från datorn. Om det gör nån skillnad vet jag inte, tänkte prova själv men mitt nätverkskort kunde inte skapa... 01/04 Nej då det var den verkligen inte 🙂 Köpte även en 3 meter usb c kabel så det gick skitsmidigt. Har bara testat THE lab än men satan så häftigt. Många många år sen man fick den här känslan av "tv spel". Ska även prova att koppla den trådlöst men lite räd... 01/04 Nä.du kör virtual desktop från pcn och streamar trådlöst :) 01/04 Quest:en är väl lite jobbig att koppla till PC.... ? 01/04 Har nu en oöppnad oculus Quest i min hand.. Äntligen fick jag tag på en. Alyx är på nedladdning, jag är ledig tills måndag natt.. Lets see what all the fuzz is about 01/04 Är väll samma sak vilket spel man än köper. Köpa, spela och klara ut den stort sett inte röra mer. 01/04 Dessutom måste du köpa Alyx för ditt hyrda VR-set, och det är bortkastade pengar sen! 01/04 Absolut! Det finns fler VR-spel som är riktigt bra och jag orkade inte lista alla. Du har också pannkaka-till-VR-konverteringar som GTA5 som folk kanske är intresserade av men som inte riktigt faller mig i smaken. Myten att "hurrdurr det finns inga spel... 01/04