Sexan blir mindre - men vad får Rockstar inte ta bort?

Omkring Red Dead Redemption 2-relasen fick Rockstar kritik för hård crunch, med många långa övertidstimmar för personalen. Företaget planerar nu om för att det ska bli mindre sånt i framtiden, och det får konsekvenser för Grand Theft Auto VI. GTA VI-världen kan därför bli mindre än vad vi är vana med i Rockstar-spel, flaggade man för häromdagen. Man la till att den kan expanderas med tiden, men vid release lär vi alltså få en mindre spelvärld än vanligt.

Då är frågan vad som är viktigast i ett GTA-spel, vad som absolut måste finnas med för att det ska få bära de tre bokstäverna i titeln? Tyck till, och motivera dina åsikter!

Skicka en rättelse
Banbrytande fysisk och AI.. får man till dessa element rätt kan man ha hur kul som helst, utan att ens ha en speciellt bra story. Överlag vill jag ha ett ännu mer organiskt spel där spelaren själv skapar stora delar av vad man kan säga är storyn, även... 27/05 Behöver det inte finnas heller. De gamla spelen hade fusk-koder man kunde skriva in, så vitt jag minns, när som helst. Jag har egentligen inga problem om det skulle vara så att man behöver spela en del för att kunna låsa upp dem, säg komma en bit in i... 21/04 En radiostation med gubbrock, som Los Santos Rock Radio. 21/04 Min son tycker att man ska få polisen efter sig om man stulit vilken bil som helst, han vill också att Rockstar fixar bort alla moddare och förbjuder den flygande motorcykeln med målsökande missiler :) 21/04 Bättre gameplay (och då menar jag styrning av gubben). 21/04 Battle royal! Skojja Skojja lugn jezzzz Ett integrerat nfs underground 3 vill jag se. 20/04 Jag hade gjort mycket för att få spela som Trevor igen. Men i övrigt hade jag nog gärna sett bättre förstörelsefysik. Att kunna förstöra mer saker. Kanske svårt att göra det som Red Faction Guerilla men ändå mer liksom. 19/04 När jag var en liten grabb på 8-9 år så var det rätt kul att dra in något fusk å ösa på. Känns som att ju äldre man blev desto tråkigare blev det att fuska. Man förstör spelen helt enkelt. Som du säger, magin för spelet försvinner totalt. 19/04 Och hade varit kul att få träffa på Tommy Vercetti igen och hans översittare Sonny Forelli. Pizzamoppen hade vare kul o få köra på bakhjulet igen sick-sackandes mellan brudar på rollerblades i solnedgången.. 19/04 Ta bort alla vapen och armor fusk eller varför inte alla gör. Spelet story som imprinsip aldrig tar slut handlingar som får konsekvenser ingen förlust av vapen och ammo vid död ta tilbaka gymet eller liknande för att kuna träna upp spelaren på ett stell... 19/04