Berätta vad Dice måste göra.

Dice slutar mata Battlefield V med nytt innehåll i höst, och vi kan konstatera att det inte levt upp till de skyhöga kraven på ett Battlefield-spel. Det är inte dåligt, men det är inget nytt Battlefield 2 eller Bad Company 2.

Battlefield 6, om vi kallar det så, ska komma om ett till två år, och Dice behöver ändra formen för att nå gamla tiders hyllningar. Vad behöver de ändra? Vad tror du måste göras för att lyfta Battlefield 6 till samma nivåer som när serien varit som bäst?

Skicka en rättelse
Kopiera bf3 klistrad på bf4 massa nya vapen och kartor pang poof ett spel i topp klass 05/05 Varför inte bara göra det flexibelt istället? Välj om du vill spela vit, svart , gul, röd eller vad du nu kan tänkas ha för kulör på ditt val samt man eller kvinna eller hen(inte höna då alltså). 29/04 Hahahahha :'D Du brukar inte några riktiga faktabaserade argument, utan bara missrepresenterar andras argument och gör egna "straw men" som du verbalt kan skuggboxas med och kasta ett par "ad hominem" argument mot för att känna dig lite 'edgy'. Anlednin... 28/04 Man behöver inte vara historienörd för att veta grundläggande fakta som man faktiskt lär sig i högstadiet. Att du sedan hoppas på det viset visar vilken mental mognad du har, bara för du är arg för att folk påpekade DICE's historierevisionism, så vill... 28/04 Hahaha, japp så var det. Helt sjukt egentligen, men man tänkte inte på det man bara spelade på för att det var roligt. Kände aldrig att jag behövde de där konstanta belöningarna som spammas på skärmen varje sekund och minut. Huvudet på spiken! Håller... 27/04 @Deli: Bra argument där grabben. Du vet vad du snackar om. Jisses... 27/04 Skälet till att BF5 floppade i mina ögon var för att det var för olikt originalet. Allt var arkad, du startar i luften lr i tanken. Trånga kartor och väldigt olikt 1942 helt enkelt. Ville jag spela COD hade jag köpt COD. 27/04 Helt plötsligt är varenda jävla gamer historienörd för att dom tyckte WWII var lite häftigt i högstadiet, det luktar livets hårda skola lång väg om dessa pseudokunskaper. Jag hoppas BF6 bara innehåller svarta och kvinnor, helst bara svarta kvinnor, så... 27/04 De är inte kapabla att skapa ett bra Battlefield helt enkelt. Ingen idé att ens tro att det kommer bli någonting annat än en jävla soppa, de repeterar fel år efter år. Fixar som kommer till ett spel finns inte med när nästa kommer, som om att de börjar... 27/04 Mitt förslag är att göra dom nästan helt förstörbara. Full destruction till en viss gräns. Så att det alltid finns lite kvar att ta skydd bakom. 27/04