Bag of Gaben blir din för blott 22.7142857143 plastpåsar.

Den 1 maj infördes en ny skatt på plastpåsars i Sverige och medan vi gärna undviker ekonomipolitiska debatter (de slutar sällan bra) tänkte vi ta tillfället i akt och tipsa om vår egen tygpåse, Bag of Gaben, som blir din för samma pris som 22.7142857143 stycken plastpåsar.

Du kan såklart bära andra saker i den, förutom livsmedel. Såsom spel, pilsnerdricka och andra godsaker. Det är endast din kreativitet som sätter gränsen för vad du kan stoppa i men vi vill vara tydliga med att vi friskriver oss allt ansvar så snart du beställt en från shoppen.

Köp Bag of Gaben här >>

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination. Alla likheter med vår herre och frälsare Gabe Newell är givetvis fullständigt slumpmässiga och oavsiktliga.

Material: 100% bomull
Textil: Premium Cotton Canvas 200 g/m²
Tryckteknik: Screentryck
Mått: 40 x 40 centimeter
Volym: Ca. 10 liter

Skicka en rättelse
Tack! Rocker ammo vore ball. Kanske en serie muggar med ”choose your weapon” 08/05 JA! Asballt med Rocket ammo ikonen från Quake 3 Arena. Här Calle: https://www.shirtstore.se/herr-t-shirts Finns så mycket ballt, retro, coolt, roligt och mysigt där. 07/05 Länka på, bra för inspirationen! Satt och surfade massa pixliga ikoner. Snöade in på ikonerna för ammo i Quake 3. 07/05 ARGH!! Det finns en sida som har massor utav coola speltryck på bla. tygpåsar men man får väl inte länka sånt här? Men några exempel från mig: FZ logo (givetvis) Atari logga Commodore 64 logga Commodore 64 kassettband med texten "screw me" Sega logga... 07/05 Hehe! Borde ju garanterat finnas en marknad för det nu. Vad skulle man kunna ha på? Vore lite kul med pilliga varianter av mat. 06/05 Full förståelse för det. Ni kanske kan ta förbokningar? Delsumma? "första 200 som köper får 20% rabatt"? Glor för fullt efter bra matkassar med coolt tryck, köper gärna utav er och bidrar till fz.... men då måste det finnas varianter. Blir lite moment... 06/05 Absolut, kortare handtag är helt klart bra feedback. Vi kikar även på fler tryck. Stora problemet vi har med shoppen överlag är att det mesta behöver köpas in i en viss mängd, så vi ska helst vara säkra på att de säljer. 06/05 Felet här calle, är att man inte kan använda dem som matkassar. Handtaget lämpar sig mer för under axeln än raka hängande armar med kassar i labbarna. Med er tygpåse så skulle den släpas på marken om man höll den som en matkasse. Kan ni släppa en varian... 06/05 Äsch, plast som plast :) 06/05 Haha jag kanske klickar på köpknappen men i sommar är man mer ute efter en väska. ;P 05/05