Dyr hårdvara, billigt koffein... Sjung ut!

I veckan avtäcktes Unreal Engine 5 med en oerhört vacker trailer, som visade material som renderades i realtid – på Playstation 5. Kort därpå antydde Epic-chefen Tim Sweeney att lagringsenheten i PS5 utklassar det som finns på pc i dag. Det låter rätt revolutionerande, men det brukar det ju göra när det pratas framtid.

Men spelbranschen förändras snabbt, och det påverkar oss spelare och köpare på olika sätt. Det kan vara mängder av olika saker – Pentium-processor, Vooodoo-grafik, optiska möss, 1080p-skärm, flatrate-uppkoppling, koffeintabletter... Berätta vilken som är den största revolutionen för ditt spelande!

Skicka en rättelse
Tror inte att det var den, har för mig att den hette White Tower (men det kan vara fel) och vet att den precis som Norden Lights Amber mud:en låg på ludd.luth. 20/05 Måste vara då MOHAA kom ut. Jag blev helt slagen av hur snyggt det var i jämförelse med andra FPS spel som jag hade spelat tidigare. Jag hade mest seplat Goldeneye eller Världen räcker inte till på N64 och jag kunde inte förstå att spel kunde se ut så... 19/05 Varför skriver du som om det inte finns kvar... ;) http://www.wotmud.org/ # telnet game.wotmud.org 2224 Trying 34.217.254.118... Connected to game.wotmud.org. Escape character is '^]'. The Wheel Of Time MUD Mark IV Updated and Maintained by Flash, Ingta... 19/05 Gick från Ti-99/4a till Atari. Sen när man skaffade första 3dfx Voodoo kortet till PC. Det är nog dom största hoppen man gjort. 19/05 C64 - Amiga Mjukvaru 3D - Hårdvaruaccelererad 3D (PC) 2D - Stereoskopisk 3D (PC, 3D Vision och VR) 3D Vision är fantastiskt fortfarande i 124". 19/05 När jag för första gången gick online i Phantasy Star Online med min Dreamcast... Jag kände mig lite som en månfarare som besteg ny mark. Trots en något skakig uppkoppling kändes det verkligen unikt där och då. Därefter har jag knappt spelat online alls... 19/05 En data-butik som hette Data-Prince i Stockholm, här kunde man köpa billiga och bra datorer i mitten av 90-talet! Väldigt bra för en medelklassfamilj! 19/05 Jag skulle kunna skriva många av ovanstående då jag började spela på Vic 20 och har hängt med som en envis fästing med borrelia under alla år. Men fan vet om inte VR ändå är det som smällt högst för mig. När jag blickar tillbaka på livet på ålderns höst... 19/05 Att gå ifrån C64 till Amiga 500 är nog det största jag varit med om. :) 19/05 Det som verkligen boostade mig var när jag äntligen hade ett jobb så jag kunde köpa en ordentlig burk att kunna lira med. Sedan spelar självklart internet, hårdvaru-utvecklingen etc. roll men för mig gjorde de inte så mycket när jag inte hade pengar til... 19/05