Vi är sugna på ta våra evenemang till nästa nivå.

För några år sedan firade vi att FZ fyllde 20 år med en otroligt trevlig fest på Skyddsrummet i Stockholm och i fjol följde Sweclockers vårt exempel. Det var väldigt uppskattat hos båda sajterna och nu funderar vi på att ta detta till nästa nivå - ett evenemang där vi samlar spel- och datornördar, bjuder in intressanta föreläsare & partners och såklart styr upp ett ordentligt partaj. En tillställning som sträcker sig över en hel dag och kanske in på småtimmarna, för de som vill.

Nu är omständigheterna inte de bästa för att planera ett sådant evenemang men vi vill ändå pejla intresset i communityt för att anordna detta i november. Även om vi får lov att bjuda in fler än 50 personer kanske det skulle kännas konstigt. Så er feedback är superviktig.

Skicka en rättelse
@Zimpan: För mycket Corona, för lite öl! 26/05 Jag vete fan om jag är en nörd, men okej då! Kommer du kommer jag. ;) 26/05 @73mpl4R: Long time no see! 👋 Ja det skulle inte sitta fel att umgås med lite gamers! 26/05 Spontant, med tanke på hur Sthlm och dess uteliv ser ut just nu så känns det lite som Covid-19 kommer att ha gjort sitt i sthlm tills i november. Det här med social distansering har varit lite sketchy as is i huvudstaden och ser man hur uteställena ser... 25/05 Äsch, bärs på stan med andra nördar, hur trist kan det bli liksom? Jag är så superinaktiv som det bara kan bli på forumet, inte särskilt supersocial i största allmänhet men gillar både öl och gaming. Vi kan vara outcasts och prata spel du och jag om det... 25/05 Låter jättekul, men tror det är lite too soon. Kanske maj 2021 hade varit bättre? 25/05 Kul, skulle vara kul om ni kör speedrun med Coolkid som drar igenom Q1 ;D Vet dock inte hur aktiv han är nu. https://www.youtube.com/watch?v=y2Xve3VGGMo 25/05 Kan bekräfta att det inte blir Skyddsrummet isf. 25/05 Herregud, då skulle ju folk ha ett ansikte tills ens förargelseväckande inlägg här på forumet, så kan vi inte ha det! Nah, men det skulle nog vara roligt. Beror helt på hur Covid-19 utspelar sig den kommande tiden och om jag kan återvända till Stockholm... 25/05 Det hade varit roligt, men jag vet inte varken hur min privata situation ser ut eller hur det är med pandemin då. Så ett trist "vet inte" från min sida. 25/05