Är du nöjd eller hade du velat se mer?

Äntligen! Sent i går kväll fick vi äntligen veta hur Playstation 5 ser ut (så här). Men kanske viktigare var att Sony visade ett stort gäng spel till sin nästa konsol.

Visningen började med något av ett antiklimax – det snart två generationer gamla GTA V kommer till PS5:an. Men den slutade på topp, med vrålsnygga Horizon Forbidden West (Horizon 2, om du så vill) och som verkligen ser ut som något det krävs en ny konsol för att driva. Mellan dem fick vi se nya Spider-Man, Resident Evil, Gran Turismo och gamla Demon's Souls i ny form. Och mycket mer, förstås. Se denna korta sammanfattning av vad som visades.

Hur bra tycker du Playstation 5-visningen var? Vad var bra, vad saknades, och vad var kasst?

Skicka en rättelse
Project Athia var det enda som visuellt såg next gen ut, men gissar att det inte ens är nära till release. Annars helt ok, bra tempo! 13/06 Visste att Demons soules skulle komma. Och är riktigt nöjd nu med att få spela en förbättrad version. Horizon 2 Ratchet och Clank GtaV. Antagligen Apex mf kommer att göra övergången mellan ps4 & ps5 väldigt mjuk. Ska försöka att sluta köpa fler spel nu... 13/06 Långt ifrån alla spel lockade mig, men totalt sett var det en stark presentation med många nya spel i många olika genrer. Något för alla. Sony blåste Microsoft av banan. Men inte många spel till varken PS5 eller Xbox Series X är överdrivet mycket snygga... 12/06 Är så jäkla glad över att dom visade upp gran turismo, tyckte bilarna var riktigt bra gjorda och det är det som är det viktiga samt att det flyter på bra. Ser fram emot karriärläget. Tycker dom skulle visat hur kontrollen fungera, har alla knappar hapti... 12/06 @BoxUne: Håller verkligen med. Många spel också med grafik som såg ut som PS3. Satt nästan med skämskudde när vissa spel visades Sen är jag också väldigt nöjd med HZD 2, men där är ju besvikelsen att det inte fanns någon info om lansering övh ? Det spel... 12/06 Tänker bara på Angry Joe, men det kanske var meningen :) https://www.youtube.com/watch?v=RFXnNt9YjeI 12/06 Jag är PS-fanboy och såååå besviken. Demon Souls Remaster = Nice Horizon 2 = Nice GTA5 är ett PS3 spel. Sen alla mobilspel de visade i mitten imponerade inte mycket. Bloodborne 2? Varför ens visa GTA5? Seriöst? Något nytt exklusivt fett IP? - NEJ! Sony... 12/06 Bra upplägg, men vissa av spelen var nästintill pårökta... detta t ex https://www.youtube.com/watch?v=6-v1BxSETvI Läste på lite om detta och det verkar vara någon form av bisarr tolkning av "En cellsam historia", ni vet, barnprogrammet där de visade hur... 12/06 Det måste vara den fulaste konsolen jag nånsin sett. Sony som i regel brukar göra så fina konsoler... 12/06 I det stora hela en helt okej stream. Men själva konsolen var gräslig. Eller konsolerna. Det var ett stort WTF moment för mig. Då tror jag att Lockhart måste få sig en boost i power. 2 st PS5 då gissar jag på att Digital Edition är mellan 50-100$ billig... 12/06