Just idag släpps The Last of Us Part II...

Glad spelmidsommar, bästa FZ-läsare. En del av oss kommer fira dagen med nära, kära, god mat, lekar och små grodor. Andra kommer fira/chilla hemma med skönt spelande, så som @AplAy, och han vill gärna ha lite sällskap när han lirar (förslagsvis) CS:GO, Dota 2, CoD: Warzone, Command & Conquer Remastered och Apex Legend. Så styr upp en play date omedelbums, vetja!

Midsommarafton är i år synonymt med releasen av galet hyllade The Last of Us 2. Det lär finns en och annan PS4 som går extra varm denna midsommar. Själv spelar jag (om) Horizon Zero Dawn med siktet inställt på 100 procent, och med första besöket i The Frozen Wilds. Svalkande!

Vad spelar du i midsommarhelgen?

Skicka en rättelse
Bra lust att köpa en ps4 pch dra hem spelet. Men ack! 27 timmar speltid? Inget för mig. Föör kort. 😆 22/06 Otroligt bra start på spelet! The feels! 20/06 Titta på när någon spelar igenom det. 20/06 Jag ska också ge mig i kast med 1:an, som jag faktiskt inte lirat. Plockade ner det gratis i Remastered på PS Plus (på PS4) för en tid sedan. 😀 20/06 Har semester så jag har hela veckan på mig att spela igenom TLU2! Förutom det så blir det Saints and Sinners(ett vr spel) & Apex mm. Är väldigt nöjd med TLU2! Jag blev tom lite ledsen i ögat vid ett tillfälle hitintills. Och skrattat ett flertal gånger... 20/06 Jag ska spela färdigt Last of Us (1) på min gamla PS3 :) 20/06 Ska spela The Last of Us Part II, och spela klart GTA V. 19/06 Nej, det här blev ju inte så bra. Jag kommer inte få spelet förrän tidigast på måndag då jag förbokat special och collector's edition på CDON och inte kan hämta ut det i butik. Jag velade om jag skulle köpa det digitalt också bara för att få spela det... 19/06 Ungen har somnat.. lirar Gears 5 på mitt gamla trötta GTX 680 i 2560x1440 (datamaskinen svettas blod och skriker av hård, fysisk smärta). Inväntar TLOU2 som anländer i fysisk form i början på nästa vecka (om inte posten ballar ur) 19/06 Precis startat LOUS II och...WOW...ND har fullständigt löst Uncanny Valley problemet! Otroligt bra animationer, röster, skådespeleri...hemmabion är som gjord för sånna spel. Top notch! 🙂👍 PS Enda nackdelen är att PS4 Pro låter som en "broken" dammsugare... 19/06