Valhalla, Far Cry 6, överraskningar. Häng med live när Ubi bjuder på kvällsunderhållning.

Ikväll är det dags för Ubisofts "istället för E3"-sändning. FZ gör samtidgt säsongens sista uppesittarkväll, och vi hoppas på fler överraskningar, Assassin's Creed Valhalla, nya Far Cry och mer.

Calle och Jocke snackar upp från 20:30, och Ubisofts sändning startar 21:00. När allt är klart blir det såklart också analyser.

Chatten är öppen under hela sändningen, så häng med där!

Skicka en rättelse
Det gör ont i själen att se Heroes of Might & Magic vanhedras till att bli ett generiskt mobilspel för den stora massan. Var god Ubisoft och sälj IP:et till någon utgivare som kan förvalta det med en större respekt för varumärket. 13/07 Fyfan vad sunkigt Assasins creed såg ut. 13/07 För er som missa så går de att få sakerna i efterhand https://www.pcgamer.com/ubisoft-are-giving-watch-dogs-2-to-those-who-missed-it-during-their-livestream-for-free/?utm_content=buffere50eb&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcga... 13/07 Kommer nog aldrig att köpa ett spel igen från Ubisoft, copy+paste börjar bli lite tröttsamt. 13/07 Kan vara värt att nämna att Ubisoft inte kör ett event, utan att det är uppdelat på flera. Detta var den första delen. För att citera VD:n Yves Guillemeau; "And we haven't shown you everything yet. In fact, we have a lot more to come. So you will have... 13/07 sd 13/07 Huvudet på spiken. Enda gången jag höjde på ögonbrynen var när Might & Magic-loggan kom... så gör de en Blizzard. Hade det här varit ett vanligt år med publik vill jag någonstans tro att det hade resulterat i samma bemötande. Vem fan bryr sig om mobilsp... 12/07 Som jag tolkar det så kommer dom låsa upp alla rewards till alla konton på samma sätt som det var tänkt att enbart dom som såg streamen skulle få. Så då borde vi alltså få spelet imorgon som planerat, även dom som aldrig lyckades logga in 12/07 De som inte lyckades logga in under showen för att plocka hem Watch Dogs 2 gratis kommer få det ändå står det på deras sajt. 12/07 De försöker verkligen Ubisoft, synd att allt de rör vid blir kattpiss nuförtiden. Sätter mitt hopp till Far Cry 6 men det blir väl att "libertada" en utpost igenom att klättra i ett torn det med... Tom Clancy's namn dras i smutsen med något spel till... 12/07