Far Cry 6? Valhalla? Watch Dogs: Legion? Eller Hyper Scape?

"Istället för E3"-sommaren fortsatte i söndags med Ubisoft Forward och uppesittarkväll på FZ. Den franska speljätten har visserligen andra spel i pipen (Beyond Good and Evil 2, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters, m.fl.) men i söndags var det en kvartett som fick chansen att skina.

Assassin's Creed Valhalla släpps 17 november, och fick (äntligen!) gameplay-trailer och inte minst fyllig förhandstitt på sajten. Det fick även Watch Dogs: Legion, med release 29 oktober. Battle royale-uppstickaren Hyper Scape fick fördjupande trailers och betastart, och sist överraskades (nåja) vi av dubbla filmiska trailers från Far Cry 6, med löfte om release i februari nästa år.

Fyra spel som vi visserligen vet mer eller mindre om, men vi frågar ändå: vilket väljer du?

Skicka en rättelse
Valhalla hade mycket nytt som gör spelet enligt mig. Fester, fiske och jakt på ett helt annat sätt än i något annat AC spel. Jaga för att överleva. All hälsa kommer inte tillbaka. Åka runt med långbåt på små floder och raida. Så att säga att det ser lik... 16/07 Nu har jag lite glapp mellan Far Cry spelen, kört 1,3,5. Men senaste 5-an (Red Dawn, bort räknat) var sjukt trevligt. Att landa ett sjöflyg i en liten å, hoppa ur, stå på taket på planet, vipps mitt i flugfisket när man svingar spöet, simmar en brun bjö... 16/07 Efter FarCry 3 så känns allt Ubisoft gör mest som samma, samma i ny look.. 15/07 Assassins creed är som McDonalds. Man vet vad man får. Alltid lite kul att utforska miljöerna. Men gameplayet är för simpelt. Noll utmaning och stela oengagerande historier. Far cry har väl lite samma tendenser. Men det är ändå den titeln jag ser fram... 15/07 Jag kommer störst hype kring Far Cry 6, men Valhalla ligger hack i häl. Btw, för den som inte kunde logga in för att få ta del av alla rewards, inkl Watch Dogs 2, så är det sista dagen att registrera sig. https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-rew... 15/07 Tyckte alla såg mer eller mindre lika tråkiga ut. Så fruktansvärt trött på ubisoft och deras likartade spel. 15/07 Förstår personligen inte riktigt hypen kring Valhalla. Det kommer bara att vara more of the same med lite nytt strössel. Fin värld som alltid säkerligen, men inte mer än så i mitt tycke. Far Cry 5 fick mig att tappa hoppet om serien, men hoppas på att... 15/07 Tycker att Hyper Scape är otroligt snyggt och jag gillar att det verkar vara mycket rörelse. Men jag är rädd för att spela det pga att det ser ut att vara en väldigt hög tröskel. Den som är duktig får hälften av alla kills. 15/07 Är nog bara Far Cry 6 som är intresssant för egen del, såvida det inte blir är ett copy-paste spel utav dom andra spelen i serien. Då blir det nej tack. 15/07 Jag brukar inte bli hyped på spel och om jag känner att jag håller på bli så tar jag ett steg bakåt. Vill hålla all den energi som att bli hypad "slösar" till att spela med då spelet har släppts. Nu så har jag gått å halvägs in blive helgalet hyped på... 15/07