Karantän. Jobba hemifrån. En annorlunda tid. Hur har 2020 påverkat ditt spelande?

I coronapandemins spår har 2020 varit ett märkligt år med restriktioner och rekommendationer. Gång på gång har det pratats om "annorlunda tider", och många vardagar har vänts upp och ner. Detta givetvis mer eller mindre beroende på vad man jobbar med och var man bor någonstans.

Har covid-19 påverkat hur mycket (eller hur lite) du spelar? Vissa har förmodligen fått betydligt mer hemmasittande fritid att röra sig med, och då kanske det är naturligt att sjunka ner framför datorn eller vid tv:n. Andra med lika mycket extra fritid kanske odlat helt nya intressen.

Kort frågat: har du spelat mer eller mindre under detta speciella år?

Skicka en rättelse
Vardagen rullar på som vanligt, har varken spelat mer eller mindre. 29/07 Helt klart mindre. Mestadels för att jag har fiskat som en galning. Lustigt nog så har jag lagt mer pengar på fiskeprylar mellan mars-juli, än någon annan hobby på en sån "kort" period. Helt klart värt det dock, underbar hobby som är bra för själen. 29/07 Mer, men det beror inte så mycket på corona utan att jag spelat rätt lite senaste åren och fick upp lusten igen mot slutet av förra året. 29/07 Skullle nog säga snäppet mer än vanlgitvis. Har börjat spela FiveM RP sedan några månader tillbaka där jag redan efter 3-4mån knåpat ihop över 1000h på det. Det är extremt få spel som jag har såpass många timmar i. Och jag lär knappast spela mindre av... 29/07 Covid-19 har inte påverkat mitt spelande överhuvudtaget. 29/07 Ingen skillnad. Har jobbat precis som vanligt och inte haft någon extra fritid. 29/07 Det har faktiskt inte varit någon skillnad i mitt spelande detta år. Jag har lirat lika mycket trots Covid-19. Single player spel är det även som brukas. 29/07 Eftersom jag jobbar utomhus och inte direkt med andra. Så påverkade inte corona mig alls. Åker nästan aldrig utomlands heller. Eftersom jag tycker att det är så jobbigt. Men mentalt så har jag känt av det. Ja jag har inte varit på några spelningar i år.... 29/07 Spelandet har fått ställa sig i hörnet faktiskt. Mest för att det inte finns massa spel jag vill spela nu. Inväntar Ps5 och alla "enhanced" editions som kommer dit :) Istället har det funnits tid att grotta ner sig i serietidningar (DC/Marvel) och även... 29/07 Hade man inte haft så mycket mer jobb hade det nog blivit mer spelande, helt klart... Nu har det dock blivit mindre :( 29/07