Kanske en gammal klassiker eller möjligen någon ny bekant?

Längre perioder av ledighet innebär oftast mer tid till spelande och hade du semester i juli var ju vädret perfekt för långa sessioner. Själv har jag äntligen klarat av huvudstoryn i The Witcher 3, varvat med en ansenlig mängd Fortnite-matcher samt mitt gamla självskadebeteende Swarm Simulator.

Jag har läst att många inte riktigt haft orken att ta sig an nya upplevelser under de rådande omständigheterna utan hellre återupplevt både filmer man sett och spel man lirat. Därför kändes frågan given denna andra augustihelg - vad har du lirat i sommar?

Skicka en rättelse
@Castor.T: Yes, blev klar med spelet i början av juli.:) Gjorde inte allt men det mesta. Skippa till exempel tornerspelet som hade nån DLC-quest kopplad till sig. Tror också Theresa hade nån mer sidequest jag skippa. 30/08 Blev du klar med den då? Har förövrigt själv kört just KCD bitvis tidigare under sommaren, men känns som det är en del kvar. Betat av dock de flesta side-quests när man kollar upp vilka som finns. Däremot alla DLC's förutom en kvarstår. Nåväl, det skjut... 27/08 Hearthstone. Mestadels battlegrounds då :) 24/08 Mitt sommarspel blev Kingdom Come: Deliverance, som jag vigde onyttigt mycket tid till under min semester. 23/08 Jag tycker att det har varit en sån jäkla torka på riktigt bra spel nu när allting skjuts upp till höger och vänster. Med det sagt har det varit lite slöspelande i Valorant, samt Binding of Isaac och Darkest Dungeon på Switchen, men jag tycker att årets... 12/08 Fastnade först för Escape from Tarkov och sen Hell Let Loose. 11/08 Lite otippat så fastnade jag för the Hunter: Call of the Wild, har klockat upp ganska många timmar under framförallt juli månad i och med allt regnande. Väntar bara på obligatoriskt PRO-medlemskap ska trilla ned i brevlådan i och med detta, är väl bara... 11/08 Har inte alls känt mig nödgad att återgå till klassiker, faktiskt. Dessutom har jag haft ovanligt mycket tid för spelande (och då har jag ändå rätt bra med tid normalt sett), så det har avverkats en hel radda spel. Svårt att peka på ett eller ens ett... 11/08 No man's sky vr 10/08 Har ju 8 dagar kvar på semmestern. Jag som gillar strategi, har ju spelat en del Combat mission: Black Sea, Och Combat Mission: Shock Force 2. Fantastiska spel! Men jag har ju en sådan lång backlogg, med AAA spel. Och även annat, som verkar intressant.... 10/08