Förra veckan fick vi besök av komikern, författaren och podcast-veteranen Jonatan Unge, som hoppades få spela Call of Duty: Warzone med ett proffs. Istället blev en han fast med Calle men i de svåraste av stunder blomstrar också de finaste av vänskaper.

Vi utforskade nyheterna den femte säsongen av Warzone, där bland annat några galningar har sprängt upp taket på Verdansk Stadium och ett tåg obarmhärtigt åker genom krigszonen. Säsongen lanserades den femte augusti och fick en stor uppdatering den 25 samma månad med ännu mer innehåll. Bössor, karaktärer, ett nytt spelläge vid namn King Slayer och mycket mer!

Call of Duty: Warzone är helt gratis att ladda hem och kan antingen lira ensam eller tillsammans med en, två eller tre vänner på den massiva Verdansk-kartan som sväljer upp 150 stycken spelare. Om du vill få en snabb uppfatting om vad som väntar i den femte säsongen hittar du trailern nedan.

I samarbete med Activsion och Call of Duty: Warzone

Denna artikel produceras i samarbete med Activision och Call of Duty: Warzone. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.