Det är dags att bli lite mer responsiva.

14 september: Förstasidan har fått lite kärlek i senaste uppdateringen av betan.

Kommer du ihåg när WAP-versioner av sajter var det hetaste? Helt plötsligt kunde man surfa på vida webben via sin mobiltelefon och läsa spelnyheter på bussen! Med smarttelefonernas intåg försvann de ganska så raskt och nu är det dags att ta nästa kliv, en responsiv sajt!

Om du inte jobbar på dyra webkonsultfirmor kanske du missat detta men kort sagt ersätter man deskop- och mobilversionerna av sajten för att istället få en som anpassar sig efter formatet. Responsivt. Det gör det enklare för oss att släppa nya funktioner då vi bara behöver underhålla en front.

Vi ser fram emot er feedback!

Nu kan alla som vill testa den nya responsiva sajten. Glöm dock inte att sajten är "live", det vill säga en direkt spegling av nuvarande versioner så allt du skriver där syns också "här".

För att underlätta feedbacken ser vi gärna att ni får med följande information i er rapport:

Enhet:

(Mobil, Desktop, Laptop, Surfplatta, TV, Konsol etc.)

Operativsystem:

(iOS, Windows, Android, Linux etc.)

Webbläsare:

(Opera, Chrome, Edge, Safari, Samsung Internet Browser etc.)

Upplösning:

(1920x1080, 4K, WHQD etc.)

Orientering:

(Landskap eller porträtt)

Typ av problem:

(Prestanda, Utseende, Buggar, Avsaknad funktion etc.)

Skicka en rättelse
Det stora denna gång var att vi fick tillbaka hel- och halvbreddsbilder på ettan. Och lite annat smått och gott. 14/09 Såg ingen skillnad, men loggade inte in för att testa mera. Men om det är så liten skillnad som det ser ut att vara så faller all kritik. 14/09 Tack för all er feedback - det här är vad vi förändrat hittills. Startsidan Lagt tillbaka text-artiklarna i nyhetsflödet på mobilen "Halvbilder" är tillbaka i nyhetsflödet Kommentarsbubblor har fått tillbaka sin fetstil Menyn Förminskat "Shop"-ikonen... 14/09 En sak som jag alltid stört mig lite på är att när man kör i mobilen så går den till desktop först och sen redirectar till mobilsiten, med responsiv finns inte det problemet så betasiten upplevs än så länge mycket snabbare :) 08/09 Tycker tyvärr sidan blev mindre överskådlig, både via PC och mobil. Blir mer stötande scrollning och mer scrollning överlag när bara 2 fulla nyheter ryms åt gången jämte mot fem fulla nyheter på nuvarande sida. Jag hade hellre sett att varje nyhet använ... 08/09 Gillar't! 08/09 Såg ingen skillnad i desktop-versionen men mobilsiten hade numera sökfunktion så det blir 10/10. 07/09 Funkar bra på min Android-platta. Den responsiva sajten ser sig lik ut som förut vilket är positivt! Update: Som kebbe nedan säger ang. sökfunktionen. Det saknades med mobilsajten och något till som jag glömt. Skönt att se att allt till synes ser mer... 07/09 Hur sajten renderas helt helt. Och att mobilversionen och desktop-diton blir mer enhetliga. 04/09 Ser ingen skillnad alls, förutom att bilderna till artiklarna är större än innan. Antar att det är bara en massa backgrunds tjafs som har blivit uppdaterad. 04/09