Nu vet vi vad nextgen-maskinerna från Xbox kostar - tyck till!

Äntligen har det gröna gänget avslöjat lanseringsdatum och pris för Xbox Series S och Series X (det där kommer bli jobbigt att skriva). Lillebrorsan kommer gå loss på cirka 3600 kronor medan Series X har ett rekommenderat butikspris på 5695.

När vi ställde frågan var din smärtgräns går för nya spelkonsoler var det 6 000 kr och att båda nya maskinerna från Xbox tycks landa under detta känns spontant lovande. Men vad tycker du, och då särskilt priset på Xbox Series X.

Vad tycker du om priset på Xbox Series X?

Skicka en rättelse
Ja du har nog rätt 3070 lär väl ge bättre grafik än både ps5 xbox sx. 12/09 Nja lite sanning. Folk köpte PlayStation 4 men dem hade inget speciellt att spela i flera år på den maskinen. Så om, rykte, Sony sätter sit pris nu på 499$ för PlayStation 5 DE och 549$ för vanliga kommer historian att upprepa sig fast för Microsoft.... 12/09 Kan enbart hålla med. Game Pass är en grym tjänst. Skulle jag köpa en ny nästagenerations konsol (vilket inte är säkert, då jag främst spelar på PC), så är det för mig en stark fördel för SX/SS över PS5, just för spelens skull. Stort plus för mig person... 11/09 Ingen aning. Har haft XB1S/X i många år, men aldrig någonsin spelat Halo (inte någon version). Så det spelet är inget som jag har saknat/saknar. Borde jag göra det? Är det bra, och något spel/spelserie som du själv rekommenderar? Har själv inte bestämt... 11/09 Eller så kan du tänk logiskt; PC: Billigare spel Fler spel Bättre grafik Högre fps Kan göra allt Fler kontrol metoder Inte låst kan göra nästan allt Kan uppgraderar/repareras när man vill kan spelas från soffan eller kontoret. m.m. Konsol: Ny? 11/09 Brukar ju oftast vara mer än ett spel som släpps på gamepass varje månad med. Dyker det upp 4 spel man är intresserad av samma månad och de går på 600kr styck i butik har man ju iaf teoretiskt sett sparat lite pengar. Även ett bra sätt att testa på spel... 11/09 Det enda de behöver är bra spel, oavsett vad folk tror så spelar spelen en avgörande roll för många. Detta har varit sant enda sedan Nintendo släppte NES och det har inte ändrats 2020. Var är Microsofts "konsolsäljare" nu när Halo inte längre släpps med... 11/09 Precis så jag gör. Tycket Game Pass är ett utmärkt komplement till de spel man köper löst. Man köper de spel som man verkligen älskar och vill behålla för all framtid, medans Game Pass är perfekt för att lira saker som man är nöjd med när man är klar... 11/09 Japp, Swishen är välfylld! 10/09 Tycker att du har en bra synpunkt här men jag håller inte riktigt med :) Vill man absolut äga spelen så absolut, men jag tror annars att det beror på lite hur man vill spela? Att äga spel fysiskt kostar pengar i form av utrymme, slitage samt försäkrings... 10/09