Tre exemplar av spritsmugglarliret Empire of Sin stod på spel i FZ:s tävling som tog slut vid midnatt. För att delta skulle du beskriva hur du skulle göra för att smuggla alkohol från Chicago till New York under förbudstiden, och det kom in en hel del innovativa förslag.

De tre bästa vinner varsitt exemplar av spelet, och här är vinnarna och deras förslag:

@Athaleos:

Eftersom Oysters Rockefeller var en av de mer populära maträtterna på olika festliga tillställningarna under förbudstiden så hade jag under täckmanteln av ostronleverantör helt enkelt fraktat ostron i sprit istället för vatten. Som bonus konserveras ostronen lite extra och eftersom det serveras på samma fester som önskar dricka den smugglade spriten så sparar både jag och mina kunder på fraktkostnaden! Win-win!

@Gundemannen:

Skulle dricka upp all akohol, bli transporterad och sedan tömd (valfritt sätt) på alkoholen väl i New York. Även om jag inte skulle lyckas få ut någon användbar alkohol har jag iaf roligt vägen dit.

@Keffkebab:

Ni har väl hört talas om Chicago Deep Dish Pizza? Om inte, så googla det. Jag hade utnyttjat mina matkunskaper och helt sonika bakat in flaskorna i dessa massiva pizzor, och börjat sälja dessa i New York! Mat och sprit, 2-in-1. Kinderägg för vuxna! Mat! En överraskning! Fylla!

Stort grattis till vinnarna! Och tack till alla som deltog – ni andra får törsta... förlåt, trösta er med Fredriks recension.