18:00, fredagen 18 december - då börjar vi nedräkningen till Årets spel 2020. Under en fullspäckad uppesittarkväll sänder vi live från studion och grottar ner oss i spelåret som snart är slut.

Förutom att räkna ner FZ:s topp 10 (hela listan med 20 spel publiceras på sajten efter att förstaplatsen avslöjats) samlar vi som vanligt in pengar till Barncancerfonden. Förra året drog vi och ni in hela 125 000 kronor! Kan vi slå det i år? Vi ska i alla fall göra ett försök!

SÅ HÄR DONERAR DU

1. Gå in på vår bössa hos Barncancerfonden och välj valfritt belopp. Skriv gärna ett meddelande, så läser vi upp det i direktsändning! Och du, det finns ingen anledning att vänta - bössan är öppen!

2. Buda på våra partners auktioner, på Tradera!
Vi uppdaterar Tradera-sidan kontinuerligt i takt med att vi hinner lägga upp auktionerna. Först ut är en gamingskärm från AOC på 27" och en fet guidebok till Cyberpunk 2077. Börja buda redan nu!

3. Använd vår Barncancerfonden-bössa via Swish, med QR-koden nedan. Notera att dessa betalningar tar ett par dagar att registreras och du kan inte lämna något meddelande. Använder du QR-koden under live-sändningen kommer inte ditt bidrag hinna registreras under sändningens gång!

Fråga: Varför har vi inte direkt-Swish och Superchat som förra året?

Svar: Revisorn sa nej till Swish-pengar som ramlade in i företaget och Google tar en alldeles för hög andel av Superchat (30 %) för att det skulle vara ett bra alternativ. Använd istället metoderna ovan så krossar vi förra årets rekordinsamling!

Boka in fredagkvällen redan nu. Sändningen börjar som sagt vid 18:00, och framåt åttatiden kommer vi att presentera Årets spel. Efter det blir det sedvanligt snack om listan, och vi kommer även att blicka in i 2021 - vad kommer det första året med en helt ny generation konsoler att ge?

Ses på fredag!