I samarbete med Square Enix

Denna artikel produceras i samarbete med Square Enix. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Polska People Can Fly borde inte vara ett okänt namn för någon här på FZ, med spel såsom Painkiller, Bulletstorm och Gears of War: Judgement på meritlistan, och den 1 april släpper de actionrollspelet Outriders. Redan nu kan du dock testa hela det första kapitlet av spelet och skulle du sedan bestämma dig för att köpa det på samma plattform följer dina framgångar med automatiskt.

Du kan lira som någon av de fyra klasserna i fullversionen (Devastator, Pyromancer, Technomancer och Trickster) och demot ger dig ungefär tre timmar av gameplay - gott om tid att bilda dig en egen uppfattning om du vill fortsätta lira. Du kan tanka hem det gratis på PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) och GeForce Now. Outriders har stöd för crossplay så om polarna lirar på andra plattformar kan ni ändå köra tillsammans.

People Can Fly och Square Enix är väldigt måna om att så många som möjligt ska testa demot och vill gärna ha er feedback och alla som delar med sig av sina åsikter i forumtråden är med och tävlar om fullversionen av spelet samt cool merch (mer om det senare).

Outriders kan liras solo men allting blir som bekant roligare om man är fler och den 8 mars tänkte Calle lira igenom demot med två medlemmar för att testa coop-läget för tre spelare. Skriv ett inlägg i kommentarstråden till den här artikeln om du är intresserad att delta.

Sammanfattningsvis - Du har tre uppgifter

  • Ladda hem demot av Outriders på valfri plattform

  • Lämna feedback i kommentarstråden för att vara med och tävla om fullversionen och cool merch

  • Anmäl dig till en spelkväll med Calle den 8 mars där coop testas

Mer om de fyra olika klasserna