I samarbete med Square Enix

Denna artikel produceras i samarbete med Square Enix. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.

Nu har Outriders-demot varit ute ett par veckor och forumet har fyllts med feedback på People Can Flys stundande actionfest. Som utlovat kommer tre av er i communityt som lämnat få spelet till valfri plattform och nu är vinnarna korade.

Först ut är @Taskman som gillar farten i striderna, den stora mängden fiender och kraftfulla förmågor i pluskolumnen, samtidigt som han bland annat önskar kunna stänga av motion blur och skarpare AI. Läs hela hans inlägg här.

Den andra som får spelet och merchendise är @Deekar som skrev ett utförligt inlägg om sin upplevelse på Playstation 5 som bland annat lyfte fram att alla klasser känns roliga, högt tempo och bra känsla i striderna. Som kritik noteras oförmågan att hoppa (undrar om People Can Flys tid med Gears of War satt sina spår) rörig karta.

Sist men inte minst (faktiskt äldst i forumtid mätt) är @laban005 som menar att inledningen kan kännas ganska så seg och ostig men att spelet tar fart när man hittat “sin” klass och får tillgång till alla förmågor - “årets sleeperhit för mig”.

Vi kontaktar er via PM-funktionen för utskick av era priser - grattis!

Kommentarstråden är full med olika erfarenheter så in och läs om du är nyfiken. Annars kan du också se Calle lira igenom demot tillsammans med @MrPeters och @Ugly_bob som båda lämnade utförlig feedback i tråden.

Outriders släpps den 1 april på Playstation 4 & 5, Xbox One och Xbox Series, PC (via Steam och Epic Game Store) och Google Stadia. Spelet ingår i Game Pass till Xbox-konsolerna och demot, med spelets första timmar, kommer att finnas tillgängligt även efter lansering. Framstegen du gör där kommer dessutom föras med om du väljer att köpa spelet.

Du kan dessutom lira spelet mellan olika plattformar, det har fullt stöd för crossplay mellan till exempel Xbox, Playstation och PC.