Skärm, mus, tangentbord och handkontroll är exempel på prylar som många spelare lägger mycket krut på att få helt rätt, för att lägga en grund för den bästa spelupplevelsen. Vid sidan av sådan kringutrustning är det dock av yttersta vikt att plantera bakdelen på ett bekvämt vis och här finns många alternativ som är bättre än den klassiska pinnstolen.

Nu plockar MSI fram ett sådant exempel i form av gamingstolen MAG CH130 X, som hämtar inspiration från racingvärlden. Den svarta sitsen av konstläder ackompanjeras av kuddar för nacke och svank fästa på ryggstödet, som vidare ger möjlighet till rejält bakåtlut på 150 grader. Stolen har fem hjul och är givetvis höj- och sänkbar med en gasfjäder som står pall för belastning om 150 kilogram, med uppbackning av en stålram i sitsen.

MAG CH130 X utökar MSI:s sortiment av stolar och debuterar i svenska butiker i mitten av juli. Nu tar produkten också plats i prispotten, när MSI bjuder in FZ:s medlemmar till tävling i stolarnas tecken. Allt du behöver göra för att ha chans att kamma hem MAG CH130 X (värde 3 795 kronor) är att skriva ett klockrent inlägg enligt instruktionen nedan:

Tävlingsinstruktioner:

Skriv ett inlägg i kommentarstråden som hör till artikeln och förklara vilken egenskap som är ett måste hos en sittmöbel som ska följa dig på resan genom spelens värld. Varför är egenskapen nödvändig, och hur nyttjar du den till fullo? Humor och en målande beskrivning premieras!

Tävlingen pågår till och med den 19 juli. Vinnare utses av en jury bestående av representanter från arrangörerna och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM). Lycka till!

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ , som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du FZ och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.