Många passar på att införskaffa en ny TV i mellandagarna. I år har Panasonic valt att utöver högsta bildkvalitet lägga extra fokus på gaming, där bland annat Gaming Mode Extreme, variabel uppdateringsfrekvens och full HDMI 2.1 är några av höjdpunkterna.

Nu vill Panasonic ta reda på vad som är viktigast när du köper din nästa TV. Är det ny teknik eller någonting annat som lockar? Var med i omröstningen och berätta i forumet!

Sponsormeddelande

En ny generation av starkare gaming-upplevelser

Våra nya 4K-skärmar är kompatibla med de senaste spelkonsolerna och datorerna och har konstruerats för att återge snabba skärmrörelser på ett följsamt sätt. Game Mode Extreme-läget innebär att våra nya 4K-skärmar är klara för gaming med en imponerande bildkvalitet.

Stöd för både 120Hz och HDMI 2.1 betyder HFR (High Frame Rates) och VRR (Variable Refresh Rate) och att kraven på verklighetstrogen återgivning från de senaste spelen uppfylls. Det ger en levande och följsam spelupplevelse med mindre ryckighet och slitningar, vilket passar perfekt för den senaste generationens konsoler och grafikkort.

Läs mer hos Panasonic