Ännu ett år, ännu fler uppdateringar och DLC:n till The Elder Scrolls Online. Vad ESO-spelarna kan vänta sig under 2022 vet vi inte än, men en ny teaser-video från Bethesda ger oss ett smakprov inför det fullständiga avtäckandet, som sker 27 januari.

I tidigare expansioner av spelet har vi främst fått besöka platser som redan inkluderats i tidigare Elder Scrolls-spel, men den här gången verkar vi bli ivägskickade till okända kuster. I ett pressmeddelande skriver Bethesda att de under det kommande året kommer att introducera en värld vi aldrig sett tidigare och en berättelse som aldrig tidigare berättats.

Fans har givetvis börjat analysera varenda pixel i teaser-trailern, och även om den exakta platsen inte har identifierats till 100 %, finns det en del teorier. Vissa tror att soldaten som skymtas bär en Breton-rustning, och andra känner sig säkra på att platsen är havsalvernas hemvist, Pyandonea. Hur det ligger till med det får vi alltså veta i en livestream som sänds 27 januari klockan 21:00 på Twitch.