Den remastrade GTA-trilogin, eller Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, släpptes till stora problem och besvikna konsumenter. Trots detta uppgav Take-Twos vd, Strauss Zelnick, i en intervju att spelpaketet "presterat bra för företaget", och baserat på GTA-seriens totala försäljningssiffror kan vi nu räkna ut hur många exemplar som sålts, i grova drag.

I ett samtal med investerare uppgav Zelnick (via Metro) nyligen att GTA-serien sålt i totalt 370 miljoner exemplar, vilket är 15 miljoner mer än i november, då GTA-trilogin släpptes. Vi vet även att GTA V sålt i fem miljoner exemplar sedan dess (totalt 160 miljoner!), vilket rimligen innebär att GTA-trilogin står för merparten av de resterande tio miljonerna. Det är alltså inte någon officiell siffra, men Zelnick påpekade att trilogin sålt betydligt bättre än Take-Two väntat sig.

Angående nyligen tillkännagivna GTA 6 hade han inget att säga, utöver att det är väldigt kul att Rockstar jobbar på nästa del i serien. Han sade sig även vara intresserad av NFT:er, men betonade att de vill undvika spekulation och att spelare förlorar pengar.