25 februari är det dags - 00:00 natten mellan torsdag och lönefredag släpps Elden Ring på PC och konsol (samtidigt, i Sverige). Första delen av vår recension är redan ute, läs den här! Betyget kommer på releasedagen.

Åsikterna kommer såklar att gå isär, men ska man gå efter omdömena som de tidigare spelen har fått så får vi förberede oss på en oförlåtande men fantastisk resa till Landet emellan.

Och eftersom du säkert inte har något annat på hjärnan just nu bjuder vi här en sammanställning av vilka betyg tidigare From Software-spel har fått. Och när du har tagit dig igenom denna veritabla dungeon av betyg, väntar en egen omröstning längst ner!

Demon's Souls - 5 av 5

“Definitivt inte ett spel som kommer tilltala alla. Det är lite för tungt helt enkelt. På gränsen till brutalt.”

Dark Souls - 5 av 5

“Demon's Souls var det överjävligaste spelet på denna sida sekelskiftet. Uppföljaren är ännu värre och vi kan inte göra annat än älska den.”

Dark Souls II - 4 av 5

“I slutändan fastnar tre insikter: jag hatar Dark Souls. Jag älskar Dark Souls. Och jag vet att Dark Souls behövs.”

Bloodborne - 4 av 5

“Ännu en fjäder i deras jägarhatt och ännu ett våldsamt hugg rakt i våra hjärtan. Men nästa gång nöjer jag mig inte med en evolution – då vill jag se en hardcore-revolution.”

Dark Souls III - 4 av 5

“Trots vissa skavanker, ett monumentalt äventyr. En värdig och både storslagen och märkvärdigt lågmäld upplevelse”

Sekiro: Shadows Die Twice - 5 av 5

“Trots att jag nog aldrig blivit så hårt straffad av ett spel som Sekiro: Shadows Die Twice kan jag inte låta bli att älska det.”

Dark Souls Remastered - 4 av 5

“Remaster-versionen är, trots vissa tveksamma beslut, den bästa versionen av Dark Souls och den får mig att vilja dö om och om och om igen.”

Demon’s Souls Remake (utvecklad av Bluepoint) - 5 av 5

“Ett lysande exempel på att en remake faktiskt kan höja pulsen lika mycket som en eftertraktad uppföljare gör.”

Alright, ni har tragglat er igenom våra betyg. Vilka betyg skulle ni själva sätta på spelen i serien?