Spelhelg igen, och den här veckan tror vi att de flesta behöver bli på bra humör. Kolla in redaktionens lista, kanske ni kan få något tips? GLöm för guds skull heller inte att kika på vår lista över lovande titlar i mars 2022.

Och när ni väl läst igenom dessa, vill vi såklart höra från er - vad ska spelas i helgen?

Mike Stranéus
Bortsett från det fysiska spelet: "dragkamp om en pipande kanin" med vovven är jag övertygad om att jag ska se slutet på kampanjen i Cyberpunk 2077.

Jocke Bennet
Nu kör jag och dottern klart PS4-titeln The Last Guardian. Sötman och spänningen trumfar de kassa kontrollerna.

Fredrik Eriksson
Är faktiskt trött på att samla klistermärken i Disney Magical World, så firar en fixad examination med att köpa Triangle Strategy. Hinner det fram till helgen...?

Jonny Myrén
Det blir till att harva vidare i Elden Ring. Det går hyfsat långsamt, och en gammal Xbox-dosa med tröga axelknappar är ingen optimal vapendragare

Tomas Helenius
Spelandet obstrueras av dop, svärföräldrar och fotbollsturneringar, men ska försöka hinna med ett varv på Nordschleife i Gran Turismo 7.

Daniel Sjöholm
Spelar frustrerat vidare i Elden Ring. Efter varje ragequit blir det parkour i Dying Light 2 som får mig på bra humör igen.

Johan Olander
Jag kommer den här gången ha en spelfri helg, men då jag är svag i köttet lär det bli lite Farming Simulator 22 eller Warno.

Johan Lorentzon
Det blir leka med Wang i Shadow Warrior 3, sen förstås Elden Ring (vilket nog kan bli copy/paste varje helg närmaste 5 månaderna).