Assassin's Creed-veteranen Jade Raymond jobbade i början av förra året med att överse Stadias interna spelutveckling, men blev av med den positionen när Google valde att lägga ner satsningen. Kort därefter startade hon den egna spelutvecklaren Haven, och en av investerarna var Sony.

Nu har dock Sony gått steget längre och faktiskt köpt studion. Deras första spel var redan planerat att vara Playstation-exklusivt och baserades på ett helt nytt varumärke, så det lär inte ha skett några större förändringar där. Hermen Hulst från Playstation beskriver det som "en modern multiplayer-upplevelse som för samman spelare på positiva och betydelsefulla sätt", och baserat på platsannonser verkar det vara ett live service-spel – alltså ett spel som över tid kontinuerligt uppdateras med nytt innehåll för att hålla kvar spelarna.

Spelet har ännu inte utannonserats, men enligt Raymond själv är det en AAA-titel som siktar på en systemisk och utvecklarna värld, med fokus på frihet, spänning och lekfullhet.