I kväll avtäcktes det Warcraft-mobilspel som det surrats om ett tag. Warcraft Arclight Rumble är namnet, och det blir actionstrategi av det gulligare slaget.

Ett 60-tal hjältar finns att slåss med och samla på, såväl i singleplayer som med och mot vänner i såväl co-op som pvp. Laget kan sättas samman och utseendet anpassas, och det finns fem grupperingar att välja bland (alliance, horde, beast, blackrock, undead). Armén ska levlas upp och nya uppdrag låsas upp.

När spelet ska släppas nämndes inte, bara att det kommer till ett begränsat antal regioner (oklart vilka) inom kort. Det går att förregistrera sig nu för Android-versionen, medan Ios-användare ser ut att få vänta. Registrering görs på den här siten.
https://warcraftrumble.blizzard.com/en-us/

Om ínte Warcraft Arclight Rumble frestar så har Blizzard flera andra järn i elden. Nämligen en ny WoW-expansion med drakar, en gammal WoW-expansion med onda kungar, en Overwatch 2-beta, och ett Diablo Immortal-datum. Och så jobbar de på Diablo 4 förstås, men inga rejäla nyheter där i nuläget.