Paradark Studio är en hittills obeprövad utvecklare, men deras debutspel Exekiller ser ut att kunna bli en riktigt intressant titel. De kallar den för en retrofuturistisk western som utspelar sig i en alternativ framtid där en merparten av världen sattes i brand i en apokalyptisk katastrof.

Man spelar som en prisjägare, och det låter som att vi i viss utsträckning får bestämma vad som ska hända med våra mål – döda dem, leverera dem till rättsväsendet eller låta dem gå fria. Världen beskrivs som halvöppen, med en central hubb och transportsträckor till mindre platser, och på väg till dem kan man bland annat stöta på fiender eller oväntade väderlekar.

Valfriheten ska även prägla själva spelmekaniken, och man kan välja att gå pang på rödbetan med revolvern i högsta hugg eller smyga sig fram till sitt mål. Det finns inga erfarenhetspoäng eller liknande, utan man uppgraderar sig med hjälp av de moddar, förbättringar och tekniska prylar man hittar eller belönas med. Mer info på Steam.

Exekiller är tänkt att släppas någon gång under 2024 till pc. De har även nämnt versioner till "Playstation och Xbox", men vi vet inte om de är tänkta att släppas samtidigt som pc-versionen.