Det är inte ens årets största Steam-släpp, men för vissa är Baldur's Gate III decenniets viktigaste release. Anledningen stavas, framför allt, arvet från Baldur's Gate II för 23 år (!!) sedan. Tunga förväntningar således, och förstås helgens mest spelade bland FZ-folket. Är det även ditt?

Robin "Baldur's Gate III" Andersson
Jag ska ta mitt pick och pack och bege mig till min polares lägenhet och lana Baldur's gate 3 hela helgen. Jag har verkligen sett fram emot det här spelet så det ska bli superkul. Vi ses på lan, och i Faerûn!

Mikael "Också Baldur's Gate III" Berg
Baldur's Gate 3 för hela slanten. Recension kommer... framöver!

Jonny "Baldur's Gate III igen" Myrén
Baldur ska visst ha en port som är rätt frän.

Johan "Flyttgûbbe" Lorentzon
Har startat flyttfirma med familjen, den heter Moving Out 2.

Fredrik "Auditore" Eriksson
Har, hör och häpna, tagit en liten Zelda-paus. Ska vara med i podd (shoutout till Kraftspelen) och snacka Assassin's Creed: Brotherhood. Du och jag, Ezio.

Joakim "Kanske" Kilman
Det finns ett litet spel som heter Baldur's Gate 3. Om jag hittar tid till spel i helgen så blir det BG3.

Mike "Unbound" Stranéus
Fortsätter att spöa medlemmar i Hongkongs undre värld och äta pork buns i Sleeping Dogs. Samtidigt som jag kör några vändor i NFS Unbound.

Johan "Djurpark" Olander
Vad jag än skriver, så spelar jag något annat. Planen är dock Baldur's Gate 3 och en hel del Planet Zoo.

Joel Olsson "Maradona" Svanfeldt
Tillbaka från semester, och återgår till rollen som tränare för Boca Juniors för att försöka plocka hem Copa Libertadores. Och får försöka göra något åt Formel 1-abstinensen med något racingspel, mest sannolikt F1 23.

Jonas "Dansken" Vågström
Är ute och reser så därför botaniseras det friskt bland reaspelen i Switchens e-shop. Danskutvecklade Limbo fyndades hem för ynka 10 riksdaler!