Häng med!

Daniel har semester. Det har tydligen hans sparfiler också. Så vad gör man? Börjar om från början, förstås. Som Mikael säger är sommaren "till för favoriter" och att spela om älsklingar. Man gör förslagsvis det samtidigt som man bidrar till statistiken i årets sommarutmaning i forumet. Spel ska spelas! Rekord ska slås! Det blir skitkul!

Fredrik Eriksson
Assassin's Creed: Revelations. Bomb-fetischen och tower defense-ståhejet kunde jag varit utan, men utöver det: underbart att vara tillbaka vid världarnas vägskäl.

Daniel Sjöholm
Jag börjar om från början i Starfield. Jag vill inte prata om det. #Försvunnasparfilerärtydligenengrejpåriktigt

Johan Olander
Soviet Republic och Realms of Throne-modden till Mount & Blade: Bannerlord. Om jag hinner innan min lilla bilsemester.

Mike Stranéus
Har det kommit nytt DLC till Powerwash Simulator? Oh yes.

Johan Lorentzon
Har börjat ett parti Crusader Kings 3 och kommer fortsätta spela det politiska spelet i helgen. Funderar just nu om mord eller fängslande är bästa sättet för att ta över den brittiska kronan nu när jag gift in mig i familjen?

Jonny Myrén
Super Mario Bros. Wonder har påbörjats. Riktigt bra och underhållande, även om jag inte är helt golvad.

Joakim Kilman
Spelar nog Anger Foot-demot igen, ärligt talat. Lovande, hektiskt övervåld med fokus på ilskna sparkar. Det och lite mer Megacopter.

Tomas Helenius
Krigar i himlen ovanför Stalingrad i IL-2 Sturmovik. Flygkänslan!

Mikael Berg
Ska äntligen få fortsätta min Wyll-kampanj i Baldur's Gate 3 efter lite hinder. Därutöver vankas det äkta medeltid i Kingdom Come: Deliverance. Någon gång ska jag ge mig i kast med en ny upplevelse också, men sommaren är till för favoriter!

Jonas Vågström
Efter att ha betat av Metal Gear Rising Revengence (och fått revansch på slutbossen drygt 11 år efter release) har jag nu dragit igång Hellboy Web of Wyrd. Tjusig estetik och tunga rallarsvingar medelst förvuxen sten-näve har gett mersmak!