#Heroes of Newerth har en längre period vart inne i en stängd beta - som det förvisso vart lätt att få tillgång till. Nu meddelas att spelet öppnar sina stängda portar för att vidga vyerna inför dess släpp. Om du är en riktig nattuggla och är sugen på att prova så är det inatt 03:00 #S2 Games släpper väder.

Spelet är inspirerat (läs en funktionell fristående klon) av #Warcraft 3-modifikationen Dota - Defence of the Ancients. Du tar dig an rollen som en hjälte tillsammans med upp till fyra andra spelare som tillsammans ska förinta det andra laget. Men det är inte bara hjältar som smeker hjältar, utan era sidor skickar hela tiden horder av trupper mot varandra.

Kort och gott är spelet roligast tillsammans med människor du känner - alternativt människor du lärt känna. När du lyckats vända marginalerna till din sida för att få din statistik att öka explosionsartat, då känns det onekligen bra. Undertecknad uttrycker sig utifrån egen erfarenhet, med en tung förkärlek till hjälten blodjägaren, vilken låter intressant på svenska.

Om du är sugen på att få lite bonusar att flasha för vänner, och ovänner, så kan du fortfarande förboka. Så fort den öppna betan startat så stängs möjligheten att få ditt namn i en viss färg, eller ges möjlighet att "taunta" (reta) andra spelare. Alternativt så väntar du och provar spelet först, men då kan ditt internetorgan bli lidande.