#Alan Wake har fått många av er, kära läsare, att irriterat mena på att om det inte blir en Windows-utgåva så får det vara. Om man däremot fokuserar på Xbox 360-släppet så har #Remedy Entertainment meddelat att DLC till titel kan ses som en julspecial. Det är till Edge som Remedys varumärkeschef Oskari Hakkinen förtäljt detta:

När du får Alan Wake i dina nävar, så kan du se på det som den första säsongen. Vi kommer ha en sammanfattande och glädjande avslutning, men vi lämnar en del dörrar öppna: vi har planerat för en vidare story. Och vi har tänkt kring DLC, vilket kommer verka mer som en övergång mellan första säsongen och andra säsongen, om den första delen skulle bli en framgång. Du kan tänka kring DLC:t som en julspecial, något som kommer ge dig ett annat perspektiv på det du spelat igenom i första säsongen.

Den 21 maj väntas titeln ut - som bekant exklusivt till Xbox 360. Tidigare i månaden åkte vi hela vägen till Finland för att prova på spelet, vilket ledde till en härlig förhandstitt.