#Super Street Fighter IV

Street Fighter IV var klockrent. Som en perfekt spark i solar plexus levererade #Capcom en alldeles strålande nytappning av den klassiska spelserien och med Super Street Fighter IV blev allt bara ännu bättre. Med 10 nya karaktärer, finputsningar av de gamla och nya specialattacker är det här helt enkelt den definitiva Street Fighter IV-versionen - åtminstone tills Super Street Fighter IV Turbo släpps.

» Läs vår recension

#Demon's Souls

Det var såklart bara en tidsfråga innan något som Demon's Souls skulle dyka upp. Spelet kan ses som Den Stora Motreaktionen™ mot allt vad casual och gullegull heter, och är ett sanslöst svårt rollspelsäventyr som lär betvinga även den mest härdade av gamers på knä. I en tid när allt förenklas, snuttifieras och anpassas för den stora massan så behövde vi verkligen det här för att inte glömma vad gaming egentligen handlar om.

» Läs vår recension

#Super Mario Galaxy 2

Efter #Super Mario Galaxy hade Shigeru Miyamoto fortfarande massor av idéer kvar, vilket resulterade i den här uppföljaren. Super Mario Galaxy 2 är svårare, mer utmanande och (om möjligt) ännu mer fantasirikt tack vare Marios nya verktyg som molnkepsen och borren. Bandesignen är inget annat än briljant och hela paketet fullkomligen osar ren, oförfalskad spelglädje. Spelets största nyhet ser du redan i rubrikbilden. För hur gör man egentligen ett av tidernas bästa spel bättre? Man lägger till en grön dinosaurie.

» Läs vår recension