#Sony har haft svårt att få folk att inte röja deras hemligheter och nu har amerikanska K-Mart på huvudsajten lagt upp en stor reklambanner för en ny PS3 samt ett lägre pris. Det som ligger på tapeten är självfallet en PS3 Slim, vars rykte i dagarna förstärktes inte minst hos våra svenska Discshop där PS3 Slim ligger uppe med beskrivningen:

Efter många rykten verkar det nu som att det verkligen kommer en liten version av Playstation 3 i höst. Informationen kopierad från discshop.se! Beställ före 16.00. Leverans nästa dag. Passa på att bevaka nu så att du inte blir utan när vi öppnar upp bokningen!

Mer information kommer så fort vi fått mer bekräftat om den nya mindre Playstation 3 maskinen.

Mer konkret information om produkten lär släppas under deras maraton-presskonferens 18:30-21:30 ikväll. Vi livebloggar samt håller koll på händelserna så du går inte miste om någonting om du bara är snabb med F5.

Uppdatering: K-Mart har nu lagt till PS3 Slim i sortimentet. 299 dollar för 120gb hårddisk och release den 24 augusti. Exakt vad som gäller dyker garanterat upp under Sonys konferens som vi tidigare nämnt.