Det har varit oerhört tyst kring #Guild Wars 2 - #ArenaNets uppföljare till flermiljonsäljarserien #Guild Wars. För några dagar sen började det dyka upp klara spår kring att någonting skulle röjas under mässan och tidigare idag dök ett youtube-klipp upp som spelades in i deras avskilda monter. Det som visas upp är ansiktet på en glasögonprydd man med en röst som basunerar ut att drakar alltid funnits i Tyria. Nej, det är inte mannen som basunerar ut draktjafset.

Det började med att Mike O'Brien förtäljde på sin wiki-sajt att någonting ska visas upp väldigt snart och att han är glad att de äntligen nått ett stadie där de åtminstone snart kan visa upp och tala om spelet. Därefter började en egen twitter för spelet, och GW2:s officiella hemsida har fått upp en rykande drake. Spana in den skumma youtuberullen nedan. Konceptbilder dyker upp på spelets Facebookgrupp dagligen.

Klockan 12:00 MESZ (antar att det är samma som CEST - om inte rätta mig omgående) imorgon ska hemligheten röjas.

<img src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/gamescom2009.jpg"></img>
Det här är en del av vår bevakning av spelmässan GamesCom 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.