Under förra årets E3-mässa visade #Rare upp #Banjo Kazooie: Nuts and Bolts, #Viva Pinata: Trouble in Paradise samt avatarerna till NXE. Under årets mässa har det däremot vart tyst kring dem. Skrämmande tyst. Det ansåg även Kotaku som frågade ut #Microsofts Shane Kim om företagets frånvaro.

"Rare är djupt involverat med Project Natal i ett antal olika dimensioner. De utför en oerhörd mängd arbete, även utanför traditionell gaming, vill jag tillägga. Tyvärr kan jag inte gå in på detaljer kring detta. Rare lever, mår bra och har en vidare påverkan på hela Xbox-världen genom att göra mer än de spel de traditionellt har gjort tidigare"

Molyneux blev häromdagen befordrad till creative director för #Microsoft Game Studios och då nämndes ett nära samarbete med bland annat Rare. Hur länge har de egentligen pillat på den här tekniken och vad väntar bakom nästa hörn i teknikens makalösa värld?

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=95124&w=450&h=132&s=0&f=0&a=k2NGM3MjU5MT"></img>

Det här är en del av vår bevakning av spelmässan E3 2009. Klicka för att läsa nyheter, bloggar och se på bilder och film från spelen på mässan.