- The same procedure as last year, FZ?
- The same procedure as every year, kära läsare!

God jul! Det är den tiden på året då vi ser tillbaka och får något sentimentalt i våra blickar. 2010 ska summeras och vi – precis som ni – minns ett alldeles förträffligt år med åtskilliga höjdpunkter på spelhimlen. Och innan vi stänger dörren helt om spelåret 2010 ska vi hylla de som hyllas bör.

Enligt gammal god FZ-tradition inleder vi med att våra skribenter får fritt spelrum att hylla sina guldklimpar. Vi börjar i dag och fram till tisdag kommer ett par skribenter per dag lyfta fram de personliga favoritspelen från året som gått. Vem vet, kanske ligger någon av dessa titlar vackert inslagen under din gran och väntar just nu? Och om inte, så vet du vad du ska hålla utkik efter på mellandagsrean.

Den 29 december tar redaktionens mustiga topp 20-lista över och precis som förra året sprids nedräkningen ut på tre dagar. Det blir ju så mycket mer spännande då! Plats 11-20 kommer på onsdag, 4-10 dagen därpå och på nyårsafton presenterar vi den grandiosa topp tre med årets bästa spel som kronan på verket. Låt nedräkningen börja!