Dopparedan är här och julefriden har infunnit sig. Under de kommande dagarna kommer våra skribenter berätta för er om spelen som förgyllt deras liv under det gångna året.

- The same procedure as last year, FZ?
- The same procedure as every year, kära läsare!

God jul! Det är den tiden på året då vi ser tillbaka och får något sentimentalt i våra blickar. 2010 ska summeras och vi – precis som ni – minns ett alldeles förträffligt år med åtskilliga höjdpunkter på spelhimlen. Och innan vi stänger dörren helt om spelåret 2010 ska vi hylla de som hyllas bör.

Enligt gammal god FZ-tradition inleder vi med att våra skribenter får fritt spelrum att hylla sina guldklimpar. Vi börjar i dag och fram till tisdag kommer ett par skribenter per dag lyfta fram de personliga favoritspelen från året som gått. Vem vet, kanske ligger någon av dessa titlar vackert inslagen under din gran och väntar just nu? Och om inte, så vet du vad du ska hålla utkik efter på mellandagsrean.

Den 29 december tar redaktionens mustiga topp 20-lista över och precis som förra året sprids nedräkningen ut på tre dagar. Det blir ju så mycket mer spännande då! Plats 11-20 kommer på onsdag, 4-10 dagen därpå och på nyårsafton presenterar vi den grandiosa topp tre med årets bästa spel som kronan på verket. Låt nedräkningen börja!

Föregående Nästa
Just Cause 2 är största skämtet i år... otroligt att det är med här. 25/12 Funderade på Mafia 2, men jag tycker att SP-storyn blev för tvärt avbruten. När man till slut kämpat sig tll toppen, när man äntligen lyckats slå sig fri från allt... då spelet ska börja, då kommer eftertexterna. Så kände jag för det. (men visst var det... 25/12 Det spel jag spelat mest i år är helt kalrt BF:BC2 Största besvikelsen blev civ5, hade höga förväntningar som tyvärr inte levererades. 24/12 Det är ju också det som är lite intressant med skribenternas egna listor, att alla har sina favoriter. Lite därför vi gör dessa, för att visa att alla hyllar titel A, B och C. 24/12 +1:up: 24/12 smaken är ju som baken, ska låta bli att dissa FZ-folket helt för att alla lyckats missa Mass Effect 2, ingen som är förtjust i den genren kanske? :) Kul å se Bayonetta på listan, verkar vara ett spel folk hatar eller älskar :P Min topp 3 skulle nog var... 24/12 Något ballade uppenbarligen ur när jag postade så det blev dubbelpost. Moderator kan ta bort den här posten :) 24/12 Det där med att inte vara på på, men ändå gilla RTS känner jag igen. Med undantag för Men of War som inte fått i närhet så mycket uppmärksamhet det förtjänar. Så jag säger det nu: Gillar ni RTS eller har någon gång gjort och inte testat MoW så gör det!... 24/12 1: Minecraft 2: Red Dead Redemption 3: Amnesia 24/12 hm efter som jagf knappt spelat några "nya" spel i år blir min lista lite vek Men Fallout New Vegas Minecraft BF BC2 Observera att det faktis är typ dem enda nya spel jag har .. :P 24/12
Skicka en rättelse