Vilka spel önskar du dig allra mest till jul? Här är sammanställningen av de fem mest önskade speljulklapparna bland er läsare.

För ett par veckor sedan undrade vi vilka tre spel ni besökare vill ha i julklapp. Resultatet talar sitt tydliga språk, det är höstens hyllade stortitlar som ni allra helst vill se under julgranen. Här kommer de fem spel som Tomten bör ha i sin säck för att slippa att bli lynchad av arga gamers. Om du inte litar på släktens förmåga att införskaffa dessa titlar, trots att du skrivit ut eller mailat denna artikel till dem, bör du hålla ögonen öppna efter våra jultävlingar. Lekledar-Tomas viskade i mitt öra att några av dem kommer finnas som priser i våra dagliga jultävlingar.


1.

En något otippad förstaplats går till Ezio och hans lönnmördarkompisar. Ännu en anledning för tomten att sköta sina kort rätt alltså. Fredrik Eriksson var lyrisk i sin recension.


2.

Med haveriet av #Infinity Ward kunde #Treyarch inte längre spela andrefiol i Call of Duty-serien. #Call of Duty: Black Ops bevisar dock att de inte har några som helst problem att fylla ut ett par M90-kängor i storlek 49. Mats Nylund belönade också med medalejn "Säkert Köp" i sin recension.


3.

Eftersom utvecklaren #Obidian Entertainment består av ett gäng veteraner från Fallout-serien var förväntningarna på New Vegas också ofantliga. #Fallout 3 kammade hem många priser för två år sedan, vi blir inte förvånade om en radioaktiv tur till syndens högborg gör detsamma. Särskilt inte efter Mats Nylunds hyllning till recension.


4.

#World of Warcraft är nu fem år gammalt och har över tolv miljoner aktiva prenumeranter. Cataclysm är också något av en nystart då mycket av den gamla världen satts i lågor men det är inte därför det fick högsta betyg i vår recension - det är nämligen den bästa expansionen hittills.


5.

Efter många långa förseningar finns det nu och köpa, bilspelens bilspel med över tusen bilar att välja mellan. Men självklart är kvantitet detsamma och kvalitet och istället är det andra saker Tomas värdesätter i sitt omdöme för när det kommer till kritan är det med hjulen på asfalten det avgörs. Där levererar #Gran Turismo 5.

Skicka en rättelse